Celebrity News

Od Danice Maksimović ostali kost i koža! Glumica nikad nije bila mršavija (FOTO)

Izgled Danice Maksimović nije više isti

Od Danice Maksimović ostali kost i koža! Glumica nikad nije bila mršavija (FOTO)

Petar Đorđević

Izgled Danice Maksimović tajno je oružje glumice, koja je, osim dugim nogama, uvek plenila šarmom i širokim osmehom.

Nešto stariji sećaju se njenih scena iz "Žikine dinastije" ili, pak, "Tesne kože", a sve do dana današnjeg ona je ostala jednako vitka, zategnuta i mladolika i izgledom i duhom.

Pročitajte: Pred kraj godine ostvarenje najlepših želja - Danicu Maksimović sin obradovao vestima

Uprkos činjenici da se ostvarila u ulozi majke, te da je već zagazila u osmu deceniju života Dana svakodnevno zadaje zadatak daleko mlađim koleginicama.

Na pitanje šta je tajna njenog dobrog izgleda odgovara da je stvar u umerenosti, fizičkoj aktivnosti, odricanju, ali najpre dobroj nezi.

Izgled Danice Maksimović neosporno je posledica velikog rada.

Petar Đorđević

 

Sve što je dobro na kraju se ispostavi da je ništa drugo do rezultat napora da se do toga dođe, pa makar to značilo da je reč tek o treninzima ili, pak, domaćoj Daninoj kuhinji bez slatkiša i previše soli.

Nekoliko puta javnost se mogla uveriti u to kako Dana izgleda u kupaćem kostimu, a oni koji su imali prilike da sa njom i sarađuju svojim očima mogli su posvedočiti njenom negovanom licu, vratu i i te kako dobrim i zateknutim nogama.

Dramska umetnica često ličnim objavama voli da se pohvali pratiocima koji joj uvek udeljuju komplimente. Nedavno, međutim, ona je slikom fanove zabrinula.

Pročitajte: BOLEST Danice Maksimović više nije mogla ostati skrivena! Napada podmuklo i određenu grupu ljudi, najteži dani slavne glumice (FOTO)

Objavila je fotografiju na kojoj sedi u fotelji, nasmejena, a jasno se vidi da je Danica drastično smršala.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading