Celebrity News

Danici Maksimović se ostvarila najveća NOĆNA MORA: Sin Miloš zaprosio 35 godina STARIJU ŽENU i svi je dobro znate! Pogledajte fotke

Sin Danice Maksimović talentovani je reditelj

Danici Maksimović se ostvarila najveća NOĆNA MORA: Sin Miloš zaprosio 35 godina STARIJU ŽENU i svi je dobro znate! Pogledajte fotke

Već nekoliko godina sin Danice Maksimović karijeru gradi u inostranstvu. Nemačka pozorišna publika obožava njegov rad, a zahvaljujući komadima za koje se traži karta više, stalno iznova dobija nove angažmane.

Pročitajte:Prerano je otišao, suza suzu stiže... Danica Maksimović se oglasila fotografijom i rasplakala ceo Instagram, da li je moguće? (FOTO)

Istakao se Miloš Lolić kao reditelj vredan poštovanja. Postao je deo visokih krugova a sama Danica svojevremeno je govorila koliko je ponosna na to što je bez njene pomoći i uticaja uspeo.

 

Privatna Arhiva

 

Sin Danice Maksimović dosta radi i u Srbiji, ipak kako mu se više prilika konstantno otvara u Nemačkoj tamo se i preselio.

Pročitajte: Izgled Danice Maksimović zabrinuo sve: Nema više one vatrene dame, pogledajte fotografiju sede i raščupane žene, Instagram ostao u šoku

Pričala je za Story Dana koliko joj naslednik nedostaje, da ga često mami omiljenim jelima da dođe i poseti je, što on i čini kada god ima vremena.

 

ATA Images

 

Tada se uz porodičnu trpezu prisećaju dogodovština iz daleke prošlosti, a jedna od njih je kada je sa svega sedam godina Miloš zaprosio Daničinu dobru prijateljicu i koleginicu Tanju Bošković.

 

Pročitajte: Stilizovane po letnjoj vrućini? Haljina Danice Maksimović savršen izbor, a prikriva sve nedostatke (foto)

-Tanju Bošković stvarno obožavam. Istina je da sam je zaprosio sa sedam godina i opet bih to uradio. Nije mi odgovorila, ali me nije ni odbila. Danica i Tanja su bile bliske ceo život i od malih nogu me je Tanja čuvala kad mama nije mogla, a ona imala vremena - prisetio se Lolić za medije svojevremeno, dok se iste situacije za potrebe jedne emisije i sama Tanja prisetila.

 

Ona je, naime, istakla da je sin Danice Maksimović prosidbu obavio putem crteža, koji je ona potom uramila i okačila u dnevnom boravku.

 

youtube printscreen/tv lica

 

youtubeprintscreenkurir

 

 

Komentari (0)

Loading