Celebrity News

Pred kraj godine ostvarenje najlepših želja: Danicu Maksimović sin obradovao vestima

Sin Danice Maksimović najlepšim vestima obradovao glumicu

Pred  kraj godine ostvarenje najlepših želja: Danicu Maksimović sin obradovao vestima

Petar Đorđević

Koliko je sin Danice Maksimović talentovan prvo je trebalo da nam kažu inostrani stručnjaci, da bismo mi jedan takav dragulj kakav je Miloš Lolić prihvatili i prigrlili.

Pročitajte: Danas vila u elitnom kraju Beograda, a evo u kakvom kućerku je odrasla Danica Maksimović - Pogled na fasadu slama srce (FOTO)

Pre više od pet, šest godina, kada je video da njegove sposobnosti kod nas ne mogu da dođu do izražaja, Danin naslednik spakovao je kofere i, na žalost glumice i njenog supruga, biznismena Todea Lolića, otišao je od kuće u Nemačku.

ATA Images

 

Već pri prvom projektu momak se istakao u teatru, te je konstantno dobijao nove angažmane koji su mu omogućavali da širi svoje rediteljske vidike, a, s druge strane, da nastavi da živi tamo gde ga poštuju i cene njegov savremeni, unikatni pečat. Ali i tamo gde je, prema Daninim tvrdnjama, pronašao devojku.

Kada su tamo negde preko grane usledila prva značajna priznanja sa Miloševim imenom, rodila se ideja i želja naših upravnika pozorišta da mu pruže šansu.

Ata Images

 

Ta jedna jedina šansa dovela je do neverovatnog uspeha. Predstava "Yankee Rose", u kojoj glavnu ulogu tumači niko drugi do Dana, pobrala je simpatije publike koja se iznova i iznova vraća da je gleda, a upravo to je bio razlog da pred kraj godine kao prvi poklon za Novu godinu Milošu bude uručena Nagrada za režiju "Bojan Stupica"

 

 

- Trijumfalni završetak godine! Reditelj Miloš Lolić dobitnik je ovogodišnje Nagrade za režiju "Bojan Stupica" za predstavu "Yankee Rose" Beogradskog dramskog pozorišta - osvanulo je danas na zvaničnom Instagram profilu Beogradskog dramskog pozorišta, a među brojnim pozitivnim komentarima i čestitkama ispod objave oglasila se i sama Danica.

"Ja sam ponosna majka", kratko je napisala, radosna što je njen mezimac konačno priznat i u svojoj domovini, što njegove napredne ideje značajni umetnici smatraju odličnim, a njegov rad daje rezultate.

Pročitajte: Svi pričaju o razvodu Danice Maksimović! Srceparajuće reči glumice rasplakale fanove (FOTO)

U isto vreme radosna je što će Miloš sigurno promeniti mišljenje o boravku u Beogradu, generalno ljudima sa kojima treba da radi, stanju u teatru, te da će poželeti da se vrati.

 

 

Predviđa se da će se u neko doba sin Danice Maksimović ipak odlučiti za povratak, ko zna možda dobije stalno zaposlenje u nekoj ustanovi, koja bi svakako imala čast da ima takvog umetnika. Stan u centru grada već ima, tako da su svi uslovi stvoreni.

Komentari (0)

Loading