Celebrity News

Aleksandra Radović na pragu šeste decenije podelila najlepše vesti: Ćerka Nina je presrećna

Ćerka Aleksandre Radović ista je mama

Aleksandra Radović na pragu šeste decenije podelila najlepše vesti: Ćerka Nina je presrećna

Antonio Anhel / Ata images

Ćerka Aleksandre Radović plod je ljubavi pevačice i bogatog biznismena Aleksandra Zeremskog.

Nažalost, prevelika ljubav prebrzo se ugasila, i to svega mesec dana od rođenja naslednice, koja je pop zvezdi ulepšala život.

Pročitajte: Ćerka Aleksandre Radović i Zeremskog prava lepotica! Zar je već ovako porasla? Pogledajte poslednju fotografiju preslatke Nine (FOTO)

- Da se nisam ostvarila u ulozi majke, verovatno  bih bila uskraćena za ogromnu količinu ljubavi koje dete pruža i koja pokreće da uraditi i ono što niste mislili da možete - kazala je pevačica davno.

- Svakoj majci je dete pokretač u životu. Mislim da je Bog namestio tako da žena, kad postane majka, dobije neku nadljudsku snagu i uz Božju pomoć može mnogo da završi, uradi, postigne.

- Nina je moj veliki pokretač i razlog zbog kog radim milion stvari - zaključila je kantautorka, koja mezimici nastoji da ispuni svaku želju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Vodi se krilaticom da se sve dobija po zasluzi, ipak i te kako ume da bude popustljiva.

Ono oko čega nije popustila, jer verovatno okolnosti nisu bile dovoljno dobre, nije mezimici podarila brata ili sestru.

Umesto toga dala joj je sve svoje slobodno vreme, sve svoje znanje i iskustvo, ali i puno razloga da ponosno pred prijateljima izgovara da je baš ona njena majka.

Jedan od takvih razloga pojavio se i nedavno.

Pročitajte: Ostavila ga 15 dana nakon veridbe, pa dobio dete sa poznatom pevačicom - Biznismen bio velika ljubav Jovane Joksimović

Na svom Instagram profilu Aleksandra je podelila predivne vesti, i to da ju je "Naxi" radio nominovao za pevačicu godine, a jednu od njenih novih numera za pesmu godine.

 

 

Sluti se da će jedna od ove dve nagrade, ako ne i obe, uskoro završiti u pevačicinim rukama, zbog čega će ćerka Aleksandre Radović tek imati razlog za ponos i sreću.

Komentari (0)

Loading