Celebrity News

Nino je Vesnu voleo kao boga, a ona srca kamenoga: To sa njim nije bila veza

Vesna Zmijanac progovorila o Ninu Rešiću

Nino je Vesnu voleo kao boga, a ona srca kamenoga:  To sa njim nije bila veza

M. P. / ATAImages

Tokom karijere koja traje nekoliko decenija Vesna Zmijanac izgradila je status folk zvezde. Iako danas retko nastupa, njene pesme se rado slušaju, a detalji iz burne biografije i dalje prepričavaju.

Ata Images

 

Devedesetih godina prošlog veka Vesna Zmijanac bila je u jeku popularnosti. Snimala je hit za hitom i važila za jednu od najlepših pevačica bivše Jugoslavije.

Pročitajte: Bivši dečko Vesne Zmijanac je političar - Sa njom je varao suprugu, popularnu glumicu, svakoga dana je na televiziji (FOTO)

- Nisam bila svesna da me smatraju simbolom lepote. I nije mi žao zbog toga. Oni koji su toga svesni arogantni su. Čim mislite da ste veliki, znači da niste – rekla je jednom prilikom Vesna.

Za Vesnom Zmijanac uzdisali su političari, sportisti, pevači.

Među njima je bio i Nino Rešić, koji je život okončao u 43. godini.

Zoran Jakšić

 

Spekulacije da su Vesna i Nino bili u emotivnoj vezi, koje godinama kruže estradom, okončala je pevačeva ćerka Sandra Rešić.

- Da, bili su zajedno. To je ono što je on meni rekao – potvrdila je Sandra u emisiji „Razotkrivanje”, na Republika TV.

- Pričao mi je da je Vesna bila fenomealna, u vreme kada su bili zajedno najbolja riba na javnoj sceni, kao i da ju je voleo kao boga.

Sandra Rešić je spomenula i to da su Vesnu Zmijanac voleli i njeni baba i deda, kao i da su o njoj uvek govorili biranim rečima.

- Kazali su mi da je kao i moj otac bila džek, samo veselje, samo proslave. Oboje su bili spremni da sve što zarade isto veče potroše na muziku.

Pročitajte: Vesna Zmijanac ISKRENO O PROŠLOSTI, golišavim fotografijama i usamljenosti

Ipak, i pored toga, Vesna Zmijanac Ninu Rešiću nije posvetila ni slovo u autobiografiji.

- Mi smo se dosta dugo družili. Volela sam da se družim sa njim, bio je dobar pevač. Imao je neke svoje bubice, ali mi je bio drag – izjavila je Vesna, a na pitanje zašto ga nije spomenula, odgovorila:

- Mnoge nisam spomenula. Pomenula sam ozbiljne veze, a to sa njim nije bila veza.

 

Komentari (0)

Loading