Celebrity News

Ni luksuzna vila, ni penthaus: Nevena Božović već pet godina živi u hotelu, a evo kako izgleda njen apartman (FOTO)

Dom Nevene Božović na moru je apartman u luksuznom hotelu, od koga zastaje dah

Ni luksuzna vila, ni penthaus: Nevena Božović već pet godina živi u hotelu, a evo kako izgleda njen apartman (FOTO)

Instagram/nevenabozovic

Dom Nevene Božović, udato Ivanović, u kome živi sa preslatkom ćerkicom Ankom i suprugom Nikolom, menja se u odnosu na godišnje doba. Kako nam je otkrila u poslednjem intervjuu za Story magazin, leti sa porodicom živi na moru, dok je tokom jeseni i zime njihova oaza stan u Beogradu.

Sada je letnja sezona u toku, pa dom Nevene Božović postaje luksuzni apartman jednog ekskluzivnog hotela u Budvi, koji ima prostranu terasu sa neobičnim pogledom, na kojoj Anka posebno uživa u raznim dečjim igrama, opijena čistim morskim vazduhom.

Pročitajte: Anka u haljinici od tila, mama i tata ponosni - Pred vama su porodične fotke sa rođendana ćerke Nevene Božović, ništa slađe niste videli

- Uselili su se u jedan od najlepših apartmana u hotelu koji je u vlasništvu pevačicinog supruga. Njihov dom se nalazi na četvrtom spratu luksuznog hotela, a u apartmanu ispod Neveninog i Nikolinog živi i Ivanovićev brat. Za mnoge njihove prijatelje to je bila neuobičajena odluka, tim pre što je takav stil života svojstven bogatim i slavnim holivudskim zvezdama - preneli su ranije mediji izjavu jednog njihovog prijatelja.

 

 

Nikola je, kao i njegov brat, vodio luksuzni stil života, živeo je u hotelu, putovao svetom, što je u opisu njegovog pilotskog zvanja, a Nevena se samo pridružila njegovom životnom stilu, u koji se savršeno uklopila.

 

 

- U prizemlju hotela nalazi se kafić u kojem Nevena i Nikola svakog jutra piju kafu. Tu vole da sede sa prijateljima, a česti gosti su im i Nevenini roditelji. Svaki put kada su u Budvi njeni roditelji odsednu u Nikolinom hotelu - takođe je ispričao njihov prijatelj. 

 

 

 

A kada sunce zađe, i dani postanu nešto hladniji, porodica Ivanović vraća se svom beogradskom domu, koji po luksuzu ne zaostaje za crnogorskim apartmanom.

Komentari (0)

Loading