Celebrity News

Anka u haljinici od tila, mama i tata ponosni: Pred vama su porodične fotke sa rođendana ćerke Nevene Božović, ništa slađe niste videli

Slike drugog rođendana ćerke Nevene Božović raznežile fanove pevačice

Anka u haljinici od tila, mama i tata ponosni: Pred vama su porodične fotke sa rođendana ćerke Nevene Božović, ništa slađe niste videli

Damir Dervišagić/Kurir

Nije dugo prošlo, a slike drugog rođendana ćerke Nevene Božović već su se zavrtele na društvenim mrežama.

Objavila ih je na svom Instagram profilu ponosna mama, sa datumom i emotikonima cveća u opisu.

- 23.08. Anka. Drugi rođendan.

Pročitajte: Stajling Nevene Božović napravio pometnju na Instagramu! Svi se pitaju da li je moguće da je ovako izašla na ulicu (FOTO)

Svi su odmah pohitali da pop zvezdi čestitaju a provukao se i poneki komentar na računa stajlinga slavljenice i njenih roditelja.

Instagram

 

Po svoj prilici slike drugog rođendana ćerke Nevene Božović nastale su na terasi restorana koji je dugi niz godina u posedu porodice pevačicinog supruga, a nalazi se u blizini njihovog doma

Tu je svojevremeno Nevena organizovala fotografisanje editorijala za magazin Story. Restoran je izuzetno komforan i lep, a ponosni mama i tata za svoju princezu dodatno su ga ukrasili rođendanskim detaljima.

Pročitajte: Ćerka Nevene Božović postala hit na Instagramu -Pogledajte kako se malena Anka Ivanović skockala, ovakvu suknjicu nikad niste videli (FOTO)

Anka je pak bila obučena u ljubičastu haljinu sa velikim tilom i karnerima na ramenima, dok su pevačica i njen suprug odabrali nešto ležerniji autfit.

Instagram printscreen

 

Muž pevačice, inače pilot i saksofonista Nikola Ivanović obukao je farmerke i teget majicu sa kragnom dok je na nogama imao obične japanke.

Nevena se pak malo više potrudila. Njen izbor za ćerkin drugi rođendan bila je zelena cvetna haljina.

Pročitajte: DIVNO: Dve godine od rođenja ćerkice Nevena Božović i suprug Nikola obradovali porodicu NAJLEPŠIM VESTIMA - Svi plaču (FOTO)

Skladna porodice proslavila je intimno i u krugu porodice divan dan svoje princeze koja sve više neodoljivo podseća na mamu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading