Celebrity News

Ćerka Nevene Božović postala hit na Instagramu: Pogledajte kako se malena Anka Ivanović skockala, ovakvu suknjicu nikad niste videli (FOTO)

Ćerka Nevene Božović tatina je princeza

Ćerka Nevene Božović postala hit na Instagramu: Pogledajte kako se malena Anka Ivanović skockala, ovakvu suknjicu nikad niste videli (FOTO)

Andreja Damnjanović

Poput drugih majki, koje su za razliku od nje nepoznate javnosti, Nevena Božović se trudi da svoju naslednicu ulepša kada god je u prilici. Voli da joj oblači u zanimljive komade, unikatne i toliko specifične da korisnici Instagrama danima o njoj govore.

 

Instagram screenshot @nevenabozovicofficial

 

 

Ćerka Nevene Božović zahvaljujući još jednom predivnom stajlingu postala je hit na društvenim mrežama, a satima niko ne može da skine pogled sa male Anke, mamine i tatine male balerine.

Pročitajte: VREME JE da kažem kakva je TA SARA JO: Nevena Božović konačno progovorila o bivšoj drugarici, ceo Internet se trese

Pop zvezda naslednicu je uslikala tokom snimanja jedne televizijske emisije namenjene najmlađima.

Devojčica je posmatrala učesnike, drugu decu, a budući da je reč o muzičkom programu, sve vreme je i đuskala u preslatkoj suknjici od tila, zbog čega je dospela u fokus javnosti.

 

Instagram printscreen

 

 

Cipelice sa zvezdicama i beli bodić savršeno su se uz sve to uklopili, a pevačica nije izdražala da stajlingom svoje mezimice ne pohvali sa pratiocima.

Pročitajte: Božovići zavijeni u crno! Nevena objavila srceparajuće vesti: Putuj, volim te... (FOTO)

Istoga trena ćerka Nevene Božović dobila je pohvale, poljupce i svakojake preslatke emotikone kojima su Instagrameri iskazali sviđanje.

"Preslatka je", "Vidi joj suknjicu", "Zar je moguće da je već ovoliko porasla", "Voli muziku na mamu", "Suknjica je san snova"...samo su neki od komentara koje je pevačica svega par minuta nakon objave mogla da pročita, a svi su se složili da je Anka već dosta slobodna na sceni te da će uskoro, kada malo poraste, ona poći maminim stopama.

 

Instagram

 

 

Podsećamo, porodica Ivanović većinu vremena tokom godine provodi u Budvi, gde Nevenin muž Nikola poseduje hotel, kao i jedan od najpoznatijih tamošnjih restorana. 

 

Komentari (0)

Loading