Celebrity News

U javnosti ga nikada ne viđamo! Ovo je misteriozni muž Branke Katić, koji živi u Londonu (FOTO)

Muž Branke Katić je ovaj zgodni muškarac

U javnosti ga nikada ne viđamo! Ovo je misteriozni muž Branke Katić, koji živi u Londonu (FOTO)

Jakov Simović

Na vrhuncu glumačke karijere Branka Katić srela je reditelja Džulijana Farina i odlučila da sa njim uplovi u bračne vode, podarila mu je dva sina, Luja i Džoa, koji su odrastali u Londonu, a nedavno je odlučila da se vrati svojoj karijeri.

U ovoj odluci muž Branke Katić, uspešni reditelj, prvi je podržao glumicu. A sinovi je neretko prate u njenim posetama Beogradu, dok je Luj imao priliku i da volontira na jednom filmu u kome je igrala njegova majka.

Pročitajte: Njega u javnosti do sada nikada niste videli! Sin Branke Katić došao sa mamom u Beograd - Pogledajte samo kakav je frajer (FOTO)

- Ove godine sam više u Beogradu nego u Londonu. Moj stariji sin Luj dolazi da volontira sad na filmu Koste Đorđevića koji radimo u avgustu. Džo još ima dve godine srednje škole, ali voli Beograd i evo dolazi on sa mnom u avgustu.

Mislim da je sad neko vreme kada su moja deca dovoljno velika da mogu da viđaju svoju mamu malo manje, a sve ove poslovne prilike koje mi se ovde otvaraju su uzbudljive. Sada je dobro vreme da se vratim svojoj karijeri - rekla je Branka za "Blic" svojevremeno.

 

 

Iako se muž Branke Katić ne eksponira u javnosti, te je suprugi svojevrsna podrška iz senke, glumica o njihovom braku progovori s vremena na vreme, te je otkrila kako su se njih dvoje upoznali.

- Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda - između ostalog je rekla svojevremeno.

Pročitajte: Pala je na šarm zlatnog vaterpoliste kome nijedna ne bi odolela - Tajna ljubav Branke Katić koju POKUŠAVA DA SAKRIJE (FOTO)

- Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim - snažno i veselo, opušteno, a nežno. Kaže moja prijateljica da je brak trenje. Slažem se s njenom teorijom. Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspešan brak. Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš.

 

 

Komentari (0)

Loading