Celebrity News

Njega u javnosti do sada nikada niste videli! Sin Branke Katić došao sa mamom u Beograd: Pogledajte samo kakav je frajer (FOTO)

Sin Branke Katić pravi je lepotan

Njega u javnosti do sada nikada niste videli! Sin Branke Katić došao sa mamom u Beograd: Pogledajte samo kakav je frajer (FOTO)

Profimedia

Dramska umetnica Branka Katić pre više od tri decenije osvojila je srca publike u filmu "Mi nismo anđeli" da bi nakon toga nastavila da ređa brojne uloge i te kako zapažene, te se danas može pohvaliti bogatom i zavidnom karijerom. Otkako je stala na ludi kamen sa britanskim producentom i rediteljem, Džulijanom Farinom, sa kojim je dobila sinove Luja i Džoa, ona je porodično gnezdo svila u Londonu, a u Srbiju je dolazila uglavnom zbog poslovnih angažmana kojih u poslednje vreme ovde sve češće ima. Supruga Branke Katić koji se u javnosti ne eksponira, nismo prečesto imali prilike da vidimo, a isti slučaj je i sa njihovim naslednicima koji su, može se reći prava misterija za javnost. Ipak, kako izgeda sin Branke Katić mogli smo da vidimo prilikom jedne njihove posete Beogradu, što je vešto oko paparazzo fotografa uspelo da zabeleži i plasira u javnost.

Pročitajte: Fotografija osvanula na Instagramu - Oženjeni Nikola Kojo u krevetu sa OVOM poznatom ženom

Paparaco lov printscreen

 

Naime, kamera je usnimila mnogima omiljenu glumicu kako sa sinom izlazi sa aerodroma "Nikola Tesla" , a kada je primetila ekipu emisije "Paparaco lov" ona je, prema pisanju medija, objasnila nasledniku o čemu se radi, da bi nakon toga oboje sa osmesima pozdravili fotoreportere.

Pročitajte: Dolazak u Srbiju zamalo ga je koštao života - Suprug Branke Katić hospitalzovan (FOTO)

Paparaco lov printscreen

 

Mnoge je ovaj postupak iznenadio, budući da je opšte poznato da javne ličnosti ne vole da ih kamera hvata nespremne, međutim glumica kao i sin Branke Katić bili su potpuno opušteni i raspoloženi, te su pobrali brojne pozitivne kritike, a posebne pohvale stigle su na račun zgodnog momka koji, ako je suditi po fotkama, zrači posebnom energijom i vedrim duhom.

Pročitajte: Pala je na šarm zlatnog vaterpoliste kom nijedna ne bi odolela - Tajna ljubav Branke Katić koju POKUŠAVA DA SAKRIJE (FOTO)

Paparaco lov printscreen

 

- Iako u dubini svog bića znam kako nikad ne bih bila potpuno ispunjena da sam samo mama, Luis i Džo su nešto najvažnije što mi se dogodilo. To je jedan od prelomnih trenutaka mog života, uz njih sam spoznala šta znači nesebičnost. Uz sve poteškoće koje rutina majčinstva nosi, mogu reći da sam veoma uživala u njihovom odrastanju - ispričala je glumica jednom prilikom na temu na temu najvažnije uloge, majčinstva.

Komentari (0)

Loading