Celebrity News

Pala je na šarm zlatnog vaterpoliste kom nijedna ne bi odolela: Tajna ljubav Branke Katić koju POKUŠAVA DA SAKRIJE (FOTO)

Bivši dečko Branke Katić velika je ljubav glumice iz mladalačkih dana

Pala je na šarm zlatnog vaterpoliste kom nijedna ne bi odolela: Tajna ljubav Branke Katić koju POKUŠAVA DA SAKRIJE (FOTO)

Malo pre nego što je upoznala Džulijana Farina glumica Branka Katić bila je ludo zaljubljena u zlatnog vaterpolistu Igora Milanovića, sa kojim je, navodno, planirala i budućnost. Iako se par viđao u najvećoj meri tajno, tačnije daleko od očiju javnosti, za njihovu vezu itekako se znalo, a oni koji su svedočili toj ljubavi umeli su da kažu da je dramskoj umetnici tada upala kašika u med. Nažalost, romansa glumice i sportiste nije potrajala, svako je krenuo na svoju stranu, a budući da su se rastali u miru i dan-danas jedno o drugome vrlo lepo govore i s nostalgijom se prisećaju perioda kada su se voleli.

- Sa Brankom sam u dobrim odnosima. Kad god se vidimo, srdačno se pozdravimo. Bili smo u lepoj vezi, lepo smo se i razišli... Branka je srećno udata, upoznao sam i Džulijana, njenog supruga, imaju dva sina, ja dve ćerke, pa su nam se deca družila na slavi kod zajedničkog prijatelja. Lepa priča je ostala do danas - rekao je Igor svojevremeno.

Pročitajte: Dani obojeni tugom: Branka Katić slomljena, ostala bez najveće životne podrške

ATA Images

 

Bivši dečko Branke Katić sinonim je za domaći vaterpolo, u prilog čemu govore brojne medalje koje je tokom  karijere osvojio. Njegovo ime zlatnim slovima je upisano u našoj sportskoj istoriji, a ušao je i u "Kuću slavnih". U bazenu mu, po mišljenju mnogih, nije bilo ravnog, a tih burnih devedesetih godina odličnu reputaciju imao je i kod pripadnica lepšeg pola. Važio je za gradsku facu, nekoga ko voli da izlazi, čašćava, druži se, a sve to, kao i činjenica da potiče sa Novog Beograda, isto kao i Branka, pomoglo mu je da se sa glumicom zbliži i osvoji je.

Pročitajte: Zbog njega je otišla na drugi kraj sveta: Upoznajte muža Branke Katić (foto)

 

 

Planirao je bivši dečko Branke Katić da u mirnu luku uplovi sa glumicom, međutim, splet okolnosti doveo je do njihovog razlaza, kada je on upoznao sadašnju izabranicu a ona producenta i reditelja Džulijana Farina sa kojim ima naslednike Džoija i Luisa.

 

 

Komentari (0)

Loading