Celebrity News

U najvećem bolu ona je deci najčvršći oslonac: Preminuo bivši muž Hanke Paldum

Preminuo bivši muž Hanke Paldum

U najvećem bolu ona je deci najčvršći oslonac: Preminuo bivši muž Hanke Paldum

Antonio Ahel/ATAImages

Preminuo bivši muž Hanke Paldum, muzički producent Muradif Brkić Mufta, u 76. godini života.

Hanka je u braku sa Muradifom dobila dvoje dece, ćerku Minelu i sina Mirzada, a razvod je usledio posle 13 godina braka.

Pročitajte: Sušta suprotnost svoje majke! Ova smeđokosa lepotica je ćerka Hanke Paldum (FOTO)

Od bivšeg supruga Hanka se oprostila putem Instagrama.

- Nakon teške bolesti i borbe za oporavak, od posledica moždanog udara, danas nas je napustio profesor Muradif Brkić, nekadašnji direktor „Sarajevo diska”.

 

 

Delim iskrenu bol s mojom decom i njegovom porodicom i molim Gospoda da nam svima podari mir, a Muradifa nagradi za svako dobro koje je za života posejao! - započela je Hanka, pa dodala:

- Njegovim odlaskom ostala je velika praznina na bosankohercegovačkoj muzičkoj sceni. Otišao je najveći muzički producent, vizionar i poznavalac muzičkih prilika ovih prostora.

Pročitajte: Tužan dan za Anu Bekutu - Oglasila se na Instagramu, potpuno se slomila

- Nesebično i s ljubavlju je pružao pomoć mnogim mladim pevačima, muzičarima i autorima koji i sada uživaju ogromnu slavu okićeni Muradifovim stvaralaštvom, među kojima sam i ja. Neka mu njegova duša pronađe najlepše mesto u raju u okrilju božje milosti! - napisala je Hanka Paldum uz njihove fotografije, prenosi Ekskluziva.ba

Bivši muž Hanke Paldum doživeo je moždani udar pre pet godina, zbog toga nije mogao da govori, a bila mu je umanjena sposobnost desne ruke i noge.

Komentari (0)

Loading