Celebrity News

Najveća ljubav Mirke Vasiljević pre Vujadina bio je OVAJ FRAJER: Znaju ga kao sina "srpskog Eskobara"

Bivši dečko Mirke Vasiljević sin je poznatog biznismena

Najveća ljubav Mirke Vasiljević pre Vujadina bio je OVAJ FRAJER: Znaju ga kao sina "srpskog Eskobara"

Antonio Ahel/ATAImages

Bivši dečko Mirke Vasiljević osvojio je srce mlade glumice još u tinejdžerskim danima.

Ludo ga je volela, međutim, putevi su im se nakon svega nekoliko meseci veze razišli, što je svakako išlo u korist Mirkinog nevenčanog supruga Vujadina Savića.

Dalibor Danilović

 

Bivši dečko Mirke Vasiljević, nažalost, propustio je svoju šansu, što je fudbaler iskoristio, te danas može da se pohvali da sa glumicom živi život iz bajke, koju zanimljivom čine njihovi naslednici.

Dramska umetnica, koja se proslavila ulogom u filmu "Mi nismo anđeli 2", sa sportistom ima dva sina i dve ćerke, a uprkos velikom uspehu na poslovnom planu stalno ističe da su upravo oni njeno najveće bogatstvo.

Pročitajte: Najmlađa ćerka Mirke i Vujadina je pravi anđeo - Pogledajte fotografiju majke i bebe koja će vam naterati suze na oči

Niko ne zna da li bi joj život bio isti ili možda još živopisniji da je ostala u vezi sa sinom kontroverznog biznismena, koga su svojevemeno zvali "srpskim Eskobarom".

Antonio Ahel/ATA Images

 

Lazar Kosmajac, ili javnosti poznatiji kao bivši dečko Mirke Vasiljević, poseduje harizmu, stas, manire, zapravo sve ono što je danas neophodno da se privuku devojke.

Pre par godina pošlo mu je za rukom da osvoji srce jedne  devojke, te je od toga trena sa njom u braku.

Kao što se vidi ni Mirkin bivši izabranik nije dugo čekao da pronađe novu ljubav, ipak o njihovoj, toj tinejdžerskoj, mladalačkoj i dan-danas  se priča.

 

Pročitajte: Vujadin je tipični Balkanac, vreme je da priznam da sam NAPRAVILA VELIKU GREŠKU! Mirka Vasiljević izjavom šokirala sve!

 

Mirka na tu temu u javnosti ne želi da govori. Smatra da je to stvar prošlosti i da bi svaka rečenica, lepa ili ružna, mogla pogrešno da se protumači i dovede njenu porodicu u nezgodan položaj, najpre njenog supruga.

Antonio Ahel/ATA Images

 

- Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da pričam o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi.

Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno - rekla je svojevremeno kada su je pitali da li je u kontaktu sa Lazarom.

Komentari (0)

Loading