Celebrity News

Ko je žena koja je zauzela mesto Marine Tucaković? Futa to čak i ne krije

Tuga Aleksandra Radulovića Fute i dalje ne jenjava

Ko je žena koja je zauzela mesto Marine Tucaković? Futa to čak i ne krije

Antonio Ahel/ATAImages

Tuga Aleksandra Radulovića Fute ne može se rečima opisati. Muž pokojne Marine Tucaković u kratkom roku susreo se sa gubicima u porodici koji su ga zauvek obeležili.

Prvo je spletom nesrećnih okolnosti izgubio sina Miloša, potom ga je nakon teške borbe sa kancerom napustila i Marina, da bi ubrzo sa ovog sveta otišao i njegov drugi sin Laća.

Pročitajte: Futa pobesneo - Laća nije smeo to da uradi!

Svaka od navedenih vesti žestoko je potresla čitav region, a svi su se pitali hoće li Futa moći da nastavi dalje.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Budući da nesreća nikada ne dolazi sama, nedugo od smrti sina preminuo mu je i otac te je jedino rešenje za umetnika bilo da se povuče u svoju vilu na Vračaru i boluje.

Uzalud su mnoge kolege i saradnici pokušavali da mu priđu nije vredelo.

Posle nekog vremena tuga Aleksandra Radulovića Fute pretočena je u muziku, što je oduvek i bio njegov poziv uz Marinu naravno.

Vratio se Futa na velika vrata muzici. Dovršio je pesmu „Za kraj” koja je bila namenjena Džeju, a priča se da je u njegovu čast osnovao bend „Džej tribute bend”, koji je promovisan na 60. rođendan legendarnog pevača.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Sve ukazuje na to da je nastavio tamo gde su on i mama, kako je zvao Marinu, stali, samo u nešto drugačijem sastavu kada je reč o timu.

Njegov kolega Goran Ratković Rale, nagovestio je za Blic da postoji žena koja lagano ide Marininim stopama, te da je upravo Futa zaslužan za to što joj je pružena šansa da se dokaže.

Pročitajte: Milan Laća Radulović o teškom periodu - Sada kod kuće brinem o dva pacijenta

– Ana Nikolić je došla kod mene u studio i pitala da li radim muziku na tekstove. Rekla mi je da ima dva teksta koja joj je poslala jedna devojka. Pročitao sam ih i oduševio se – ispričao je Rale pa objasnio.

Antonio Ahel/ATAImages

 

– Žena se zove Nadica Mutavdžić. Sad radi i sa Futom, i sa mnom. Marina je Marina, nju je nemoguće zameniti, ali Nadica piše slično kao ona – otkrio je kompozitor, a vreme i publika će pokazati hoće li takovzanoj Marininoj naslednici poći za rukom da nadmaši njen rad, što je iz ove vizure gotovo nemoguće.

Komentari (0)

Loading