Celebrity News

Đina Džinović želi novi identitet... Harisu će ovo teško pasti

Đina Džinović nakon razvoda roditelja nije više ista devojka

Đina Džinović želi novi identitet... Harisu će ovo teško pasti

Instagram Djina Dzinovic

Đina Džinović nakon razvoda roditelja u žiži je medijskog interesovanja. 

Već prvog dana očekivala se reakcija Harisove i Melinine mezimice, međutim, ona je donela odluku da svoj stav iznese ponašanjem, ne rečima.

Pročitajte: Skrhana razvodom roditelja Đina se odlučila na ovaj gest - Melina ne prestaje da plače

Za razliku od brata Kana koji je vrlo jasno stao na očevu stranu, Đina je jedno vreme balansirala, a zatim iz dana u dan svoj stav menjala.

Ostala je da živi u očevoj vili na Dedinju, što je jasno ukazivalo na to da nije podržala majku da sve napusti i ode sa drugim, potom ju je sa Instagrama otpratila pa ponovo zapratila, što je medijima dalo dosta prostora i povoda da pišu o tome kako se Đina Džinović nakon razvoda roditelja ponaša.  

 

 

Logično je da je jedna mlada devojka poput nje posle svega zbunjena, logične su i sve pomenute promene u ponašanju, logično je što nema razumevanja za majčin odlazak bez reči, što nastoji da zaštiti brata i oca, sve je to potpuno opravdano, ono što javnost ne može da razume je njena potreba da dodatnu pažnju privuče golišavim slikama. 

Ako je suditi po najnovijim postovima Harisove mezimice, ona je napustila zemlju i zaputila se na neku lepšu destinaciju, gde joj je očigledno prioritet da menja kupaće kostime i u njima se snima pa to objavljuje na Instagramu.

Jedna Đinina odevna kombinacija za plažu posebno se istakla, a sve zbog toga što joj je jedva prekrila grudi.

Instagram

 

Iako je Melinina naslednica izgledala vrlo izazovno, pažnju većine privukao je njen naredni post, vrlo dvosmislen ako se uzmu u obzir prethodna porodična dešavanja. 

Đina je, naime, objavila post u kom traži od pratilaca da joj odgovore da li su ikada poželeli da su neko drugi, makar na Instagramu.

Pročitajte: Đina Džinović okupila porodicu - Roditeljima saopštila vesti, Harisu nije svejedno

- Pitanje, da li vi nekada gledate sa fake ili priv profila vaš main i dok gledate zamišljate da ste neka x,y osoba, da vidite da li to dobro izgleda - napisala je influenserka, čime je ponovo podstakla javnost i medije da se vrate na priču razvoda njenih roditelja.

Instagram

 

Đinina razmišljanja, u očima stručnjaka, prihoterapeuta i psihologa, verovatno su posledica svega kroz šta je prošla proteklih meseci. Sve ukazuje na to da joj nije lako, ali i da nastoji da sve potisne i prikrije.

Šta je istina, vreme će pokazati.

 

Komentari (0)

Loading