Celebrity News

Toliko nisko niko ne ide! Haris progovorio o poroku! Svako veče pije litar... (FOTO)

Haris Džinović nakon razvoda promenio ponašanje

Toliko nisko niko ne ide! Haris progovorio o poroku! Svako veče pije litar... (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Čitava javnost od Vardara do Triglava komentariše da Haris Džinović nakon razvoda nije više svoj.

Činjenica je da je muzičaru rastanak od dizajnerke Meline Džinović, sa kojom je gradio zajednicu više od dve i po decenije, teško pao.

Pročitajte: Kan i Đina imaju stav o roditeljskoj svađi - Jednoglasno se izjasnili, ovo niko nije očekivao

Istina je i da se dao, da je voleo, da je bio požrtvovan, isto tako istina je da na tom polju on ništa ne može da promeni, a da li ga upravo to navodi da se prečesto pojavljuje u medijima i iznosi segmente privatnosti, sitnice o kojima čak i najbliži prijatelji nisu bili obavešteni, svi se pitaju i pokušavaju da ga razumeju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Dok muški deo šire javnosti nastoji da opravda njegovo ponašanje i to što ženu koja mu je podarila dvoje naslednika naziva materijalistom, što pred novinarima nabraja šta joj je kupio, kakva letovanja i garderobu priuštio i ističe kako greška nije do njega, a zna se da je i za mir i za rat potrebno dvoje, ženski deo populacije nije baš blagonaklon prema njemu.

Mnoge javne ličnosti ženskog roda izjasnile su se na tu temu putem Instagrama, objavivši neki od Harisovih intervjua, a sve da bi ukazale na to kako jedan muškarac ne bi trebalo u bolu da se ponaša.

Mnogi se slažu da Haris greši što pristaje da priča o razvodu priča, kao i da je trebalo daleko dostojanstvenije da se ponese u novonastaloj situaciji, ipak on nije to birao.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Odabrao je da nakon toliko godina ćutanja, otkrije čak i najbanalnije sitnice.

Psiholozi bi zasigurno umeli da objasne zašto se Haris Džinović nakon razvoda tako ponaša i hoće li uskoro uvideti granicu i sa tim prestati, za sada onima koji ga u stopu prate ne preostaje ništa drugo do da pomno slušaju njegova izlaganja u nadi da će uskoro on objaviti da je sve loše ostavio iza sebe i da ponovo voli.

Dok se to ne dogodi, mediji iz dana u dan prenose do detalja njegove izjave, a svakodnevno on nekom novom šokira.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nedavno je, baš on koji očigledno nema meru kada treba pričati o majci svoje dece, govorio o meri u hrani i piću i sve iznenadio rečenicom da pije svakoga dana po flašu al*oholnog pića.

- Ja mislim da bi se svi nutricionisti trebalo otrovati večeras jer nisu u stanju da kažu svojim pacijentima da sve što pojedeš moraš da potrošiš.

Pročitajte: Melina Džinović zbog Cece ispisala decu iz škole

- Ovi mi idu na nerve, glutena, bez glutena, sa ovim, sa onim. Pojedi slobodno, sutra obuci kabanicu, u šumu ili na neki tenis ili na neki fudbali ili na neku bilo koju vrstu sporta ali da potrošiš sve što pojedeš.

 

 

- To otprilike važi i za al*ohol, samo je bitno da li se neko nalije ko blesav ili popije normalno. Mene niko nikada nije video pijanog, jer ja sam jedan kvalitetan pi*anac.

- Popijem flašu vina svaku noć sigurno - zaključio je pevač.

Komentari (0)

Loading