Celebrity News

Sestra Milke Forcan završila u pritvoru: Iz korena je promenila život naše porodice

Sestra Milke Forcan pet meseci bila odvojena od dece

Sestra Milke Forcan završila u pritvoru: Iz korena je promenila život naše porodice

Antonio Ahel/ATAImages

Bivša potpredsednica Delta holding korporacije Milka Forcan pre par godina potpuno se povukla iz medija, zbog čega je bilo pravo iznenađenje kada smo je videli kao gošću u jednoj emisiji.

Ona je, naime, govorila za Una televiziju i novu emisiju Voje Nedeljkovića, gde je osim o svojim ambicijama, poslu i deci, pričala i o teškim porodičnim izazovima. Sestra Milke Forcan i njeno hapšenje, između ostalog, bili su tema razgovora.

Pročitajte: Milka Forcan i njena naslednica Jovana napravile potez koji je mnoge razočarao! Šta se to događa sa nekada najmoćnijom ženom na Balkanu

Pomenutom odgovoru o sestri prethodilo je pitanje: „Koje životno razdoblje bi navela kao najizazovnije?”

- Ono što se mojoj porodici najteže desilo je kada je moja sestra, ni kriva ni dužna, bila u pritvoru pet meseci zbog takozvane afere vakcina iz 2009. godine. Tada je bio u pitanju ptičiji grip - počela je svoju tešku priču Milka pa nastavila: 

Amir Hamzagic/ATAImages

 

- Ona je to recimo smatrala svojim velikim poslovnim uspehom, što je u periodu kada je bila histerija koja će zemlja uspeti da nabavi vakcine, ona to uspela kroz silna odobrenja i procedure koje je morala da prođe. 

- Dve godine kasnije, od toga je napravljena afera, koja je iz korena promenila njen život, ali i nas ostalih u porodici.

- To je trajalo, bilo je užasno nepijatno. Ona je u tom periodu imala i dvoje male dece.

- Evo koliko godina kasnije, tu nije došlo do oslobađajuće presude, već je odbačeno, kao da nikad nije ni postojalo.

Boško Karanović

 

- Prosto je odbačen slučaj, što u pravom smislu ima još veću konotaciju - kazala je bivša potpredsednica Delta Holding korporacije, danas vodeće lice kompanije koju je pokrenula sa suprugom.

U prijatnom razgovoru sa Vojom ona se prisetila i drugih dešavanja, ili bolje reći prepreka koje su pretile da je skrenu sa puta ka vrhu u svetu biznisa, na svu sreću, ostala je ispravna i na svom kursu.

Pročitajte: Milka Forcan sa suprugom i decom - Sin isti otac, a o ćerkinoj lepoti će se tek pričati (FOTO)

Ne krije Milka da je situacija sa sestrom jedina koja je pretila da je omete, a sve se odigravalo dok im se majka lečila od kancera. Zbog svega navedenog ona priznaje da je boli kada čuje „Ma, lako je njoj”. 

Instagram screenshot

 

 

Komentari (0)

Loading