Celebrity News

Jedino od Mirkine i Vujadinove dece koje liči na majku: Pogledajte prvu fotografiju Andreja Savića, najstarijeg sina poznatog para

Sin Vujadina Savića i Mirke Vasiljević je kao anđeo

Jedino od Mirkine i Vujadinove dece koje liči na majku: Pogledajte prvu fotografiju Andreja Savića, najstarijeg sina poznatog para

Stariji sin Vujadina Savića i Mirke Vasiljević slika je i prilika svoje mame.

Godinama unazad, gotovo čitavu decenju Vujadin Savić i Mirka Vasiljević uživaju u vanbračnoj zajednici i uprkos tome što su veoma mladi osnovali porodicu, njihova ljubav uspešno odoleva svim izazovima.

Instagram

 

 

Odnos popularnog para dodatno je učvrstio dolazak na svet četvoro mališana koji su ponosnim roditeljima najveće bogatstvo.

Pročitajte: Vujadine, RADUJ SE! Mirka Vasiljević potvrdila PREDIVNE VESTI i to JOŠ DVOJE - Meni dece stvarno nikad nije dosta (FOTO)

 

Prvi je na svet došao sin Vujadina Savića i Mirke Vasiljević, Andrej. Njihov prvenac rodio se 2011. godine u Francuskoj gde je u to vreme njegov tata igrao fudbal, dve godine kasnije rodila im se ćerka Adrijana, a 2014. dobili su treće dete, sina Mihajla.

Sedam godina nakon toga njihova porodica uvećana je za još jednog člana, na svet je 2021. godine stigla malena Anika koja je posebnu radost unela u dom brojne porodice.

 

Instagram

 

 

Sva deca glumice i bivšeg fudbalera pokupila su ono najbolje od svojih roditelja, a budući da ih ne eksponiraju preterano u javnosti, svega nekoliko puta imali smo prilike da se uverimo da su oni preslatki mališani koji su lepotu imali od koga da naslede, budući da su i Mirka i Vujadin izuzetno lepi ljudi.

Pročitajte: Mala fudbalerka među braćom - Nova porodična fotografija dece Mirke i Vujadina rasplakala sve, pogledajte samo koliko se Adrijana razlikuje

Nekada fudbaler, a sada član stručnog štaba crveno-belih i glumica neizmerno su ponosni na svo četvoro naslednika, a budući da su veoma posvećeni roditelji, oni ne propuštaju nijedan trenutak njihovog odrastanja.

Instagram

 

Iz dana u dan, njihova deca stasaju i menjaju se, a koliko je Andrej brzo porastao i postao pravi mali šmeker svedoči jedna fotografija koja je osvanula na društvenim mrežama i mnoge iznenadila.

Naime, brat Vujadinove majke Marine, jedan je od onih članova porodice koji sa velikim ponosom deli fotke iz privatnih albuma, a ona na kojoj je stariji sin Vujadina Savića i MIrke Vasiljević u društvu poznatog tate, izazvala je mnoštvo komentara i lepih reakcija.

Instagram

 

 

Dvanaestogodišnji dečak tamno smeđe kose i svetlih okica nije više tako mali, sada je pravi tinejdžer koji će nesumnjivo lomiti srca svojih vršnjakinja.

Andrej je oduševio publiku širom "Instagrama" koji su mu uputili predivne komplimente, a bilo je i onih koji su izneli mišljenje da je on jedini od četvoro dece koji neodoljivo liči na Mirku.

Komentari (0)

Loading