Celebrity News

Održali lekciju svim roditeljima: Buzurovići uradili nevetovatnu stvar za sina i ćerku (FOTO)

Deca Danijele i Stefana Buzurovića imaju svoje superheroje

Održali lekciju svim roditeljima: Buzurovići uradili nevetovatnu stvar za sina i ćerku (FOTO)

Ata Images

Deca Danijele i Stefana Buzurovića, jedanaestogodišnji Nestor i osmogodišnja Klara, odrastaju u porodici punoj ljubavi, podrške i razumevanja, ipak, Danijela i Stefan ne kriju da je svaki novi dan u podizanju mališana jedna velika odgovornost.

Upravo da bi probudili svest o važnosti koju roditelji igraju u odrastanju svoje dece, njih dvoje stavili su maske Betmena i pozvali i ostale da svojoj deci budu superheroji:

Pročitajte: U domu Buzurovića veliko slavlje! Danijela i Stefan obradovali decu, mali Nestor skače od sreće (FOTO)

- Dok gledamo svet u kom živimo... Spremamo se za novi dan vaspitavanja, objašnjavanja, usmeravanja i odgovaranja. Budite heroji u svom svetu. U svetu koji jeste pod vašom kontrolom i u kom ima nade, lepih reči, poštovanja, ljubavi, sreće i zajedništva. Što više roditelja stvori takav svet, to će više heroja da istupi u ovaj zajednički - napisao je glumac pa dodao:

- Heroji nam trebaju. Heroji trebaju herojima, to je krug koji ne sme biti prekinut. Heroji umeju da se smeju, umeju da plaču, umeju da se stide, umeju da ohrabre, umeju da pevaju, da pruže ruku, da kažu NE, da kažu AJDE, da govore i da se razumeju, da se naljute, da razonode, da vole!!! Umeju da vole! Umeju da dele! Gledaju u oči - napisao je on i postavio važan cilj pred mnoge roditelje.

 

 

Posle ovog herojskog podviga, jasno je da deca Danijele i Stefana Buzurovića imaju svoje junake, zahvaljujući kojima će, kada njihova poruka dopre do srca drugih, svet za nijansu biti bolje mesto.

Komentari (0)

Loading