Celebrity News

Suzana Mančić čitaocima Storija poklanja besplatan jutarnji bjuti trik: Evo kako da postignete efekat liftinga za manje od pet minuta!

Izgled Suzane Mančić osvežen je najnovijim tretmanima

Suzana Mančić čitaocima Storija poklanja besplatan jutarnji bjuti trik: Evo kako da postignete efekat liftinga za manje od pet minuta!

Mirko Tabašević

Izgled Suzane Mančić nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Otkako je kročila na javnu scenu pre pet decenije, prvo na muzičkoj sceni a onda i u okviru emisije u kojoj se izvlačila loto kombinacija, voditeljka ne prestaje da privlači pažnju oba pola jednako.

Pročitajte: Suzana Mančić i Simeon Ocomokos otvorili vrata svog doma u Grčkoj! Pogled zbog kog kuća vredi čitavo bogatstvo

Muškarci i dan-danas žude za njom, dok je damama ona uzor po mnogim aspektima. 

Suzana uviđa da se žene ugledaju na nju, zbog čega sa njima putem Instagrama rado deli tajnu svoje lepote, istovremeno podiže svest o tome da je sasvim prirodno ako postoji želja da se uspori starenje i izvrše neophodne korekcije estetskim invazivnim ili neinvazivnim tretmanima.

Mirko Tabašević

 

Ona lično nedavno se prepustila timu stručnjaka zahvaljujući kojem je dobila željeni rezultat.

Nema ko nije pohvalio njeno osveženo lice.

O operaciji kapaka a zatim intervenciji na vratu najnovijom tehnikom pričala je za Story nedavno, a potom se osvrnula na jutarnju i večernju rutinu, ali i face jogu.

Story : Da li je estetska korekcija uticala na promenu vaše kozmetike namenjene za predeo oko očiju i generalno dnevne rutine?

Suzana Mančić : Pored kapaka uradila sam i space lifting donjeg dela lica i vrata. Novitet space liftinga doneli su u Srbiju ruski doktori Andrej Ros i Olga Nosova.

Sve u svemu, zadovoljna sam postignutim rezultatom. Podmlađeni izgled mi je omogućio da se minimalno šminkam, što je za mene veliko osveženje. Koristim iste kreme i serume kao i pre, nutritivnu kozmetiku za zrelu kožu.

Story : I pre pomenutog zahvata izgledali ste negovano i lepo, na koji način prkosite godinama?

S. M. : Hvala na komplimentu, uvek sam se trudila da očuvam kožu lica i tela. Moja mama me je od detinjstva učila šta znači higijena i nega. Prvi put me je ona odvela kozmetičaru, a kasnije nisam štedela na kvalitetnim preparatima.

Instagram/suzanamancicofficial

 

Story : Da li se slažete sa izjavom Demi Mur: „Sa spoljašnošću možete učiniti što god želite, ali ako unutrašnjost ne izgleda ili se ne oseća dobro, tada ništa spolja ne može biti zadovoljavajuće”?

S. M. : Lepota znači harmoniju duše, intelekta, emocija i spoljašnjeg izgleda. Svaki taj segment traži svoje. Ja bih dodala da do 30. izgledamo kako smo nasledili od svojih roditelja, a posle izgledamo onako kako smo zaslužili.

Story : Koliko god da se u svom telu osećamo dobro, starenje i pojava bore neizbežni su. Šta vam je od ponuđenih beauty tretmana na tržištu dalo najbolje rezultate, a koji tretmani kućne radinosti su se pokazali efektnim? 

S. M. : Joj, kućna radinost, prirodne maskice od voća, žumanca, meda i slično meni ne idu od ruke. Samo napravim nered u kupatilu i iznerviram se. Starenje niko još nije izbegao niti zaustavio, ali lepo je kada taj proces ide sporo i ne utiče na psihu. 

Ako se žena osveži nekim tretmanom, odmah se oseća bolje. Do sada sam upražnjavala kozmetičke i antiejdžing tretmane, nema šta nisam probala, a onda sam uvidela da mi treba nešto jače.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Story : Kako izgleda vaša jutarnja, a kako večernja rutina tokom vrelih dana? Šta nikako ne preskačete

S. M. : Jutarnje umivanje ledenom vodom, što hladnije to bolje. Razbudi me i podstakne spoljašnju cirkulaciju. Onda nanosim serum, pa dnevnu kremu i nešto masnije za predeo oko očiju. Uveče ne preskačem detaljno skidanje šminke pred spavanje – to nikako.

Story : Da li ste čuli za face jogu i da li je primenjujete?

S. M. : Čula sam, naravno, upoznata sam sa literaturom koja je kod nas dostupna, čak mi je jedna dama, stručnjak za jogu lica, bila gost u emisiji i detaljno objasnila meni i gledaocima „Suzaninog izbora” koliko je to delotvorno za mišiće lica.

Pročitajte: To je bila moja velika želja, ali sam je propustila - Suzana Mančić za „Story“ - Nekima nije milo kad vide da si živ i zdrav

S tim vežbicama treba početi u ranijim godinama. Ja sam malo odocnila, ha, ha! Moja joga je vedrina i smeh.

Instagram

 

Zaključak je da je besprekoran izgled Suzane Mančić u sedmoj deceniji posledica pozitivnog pogleda na život, ali najpre zdravog života, fizičke aktivnosti i adekvatne nege.

Komentari (0)

Loading