Celebrity News

Dubravka Mijatović sličnija je Mileni iz serije ”Moj rođak sa sela” nego što mislimo: Ko bi rekao da je OVO njeno pravo lice (FOTO)

Ćerke Dubravke Mijatović pokretačka su snaga glumice

Dubravka Mijatović sličnija je Mileni iz serije ”Moj rođak sa sela” nego što mislimo: Ko bi rekao da je OVO njeno pravo lice (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Ćerke Dubravke Mijatović nisu izložene u medijima koliko bi javnost to volela.

Još davnih dana dramska umetnica sa prvim suprugom, glumcem Goranom Radakovićem donela je odluku da intimu sačuva za sebe, a mezimicu Ivu, koja je prva stigla na svet, skrije od pogleda i suda javnosti što je duže moguće.

Pročitajte: Nakon Marinkove smrti Dubravka Mijatović se uselila OVDE - Verujete li da ovako živi sa ćerkama (FOTO)

Svoju odluku ona je potvrdila pri rođenju druge ćerke, Sare, koju je dobila u braku sa kolegom Marinkom Madžgaljem, zbog čega je glumičina publika oostala uskraćena za taj detalj njene privatnosti.

Aleksandar Krstovic, ata images

 

Mamine planove u jednom momentu raspršila je Iva koja je poželela, poput svojih vršnjaka, da poseduje društvene mreže, ali urgencijom glumice širenje njenih postova po portalima je prekinuto.

Tih par meseci koliko je trajalo interesovanje za ćerke Dubravke Mijatović svi su mogli da se uvere da je starija naslednica ista mama, prelepa, emotivna, pronicljiva i pametna.

Mlađa, pak, ostala je enigma za javnost kao uostalom emotivni život glumice nakon smrti supruga.

S početkom emitovanja serije “Moj rođak sa sela” Dubravka je ponovo dospela u žižu medijskog interesovanja a mi smo se podsetili jednog od njenih retkih intervjua koji najbolje govore kakva je ona osoba, da li je slična Mileni Malešević iz serije ili ne.

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Da, na demonstracije sam išla sa stomakom. To se ne propušta, ali vodila sam računa, nisam bila baš u prvim redovima. Šetala sam najnormalnije i onda posle sat vremena sam rekla - šta mi je, ja sam toliko umorna - prisetila se perioda trudnoće sa prvim detetom glumica.

- Uopšte ne znam šta mi je. Nisam imala taj odnos prema trudnoći. Znala sam da preskačem po dva tri stepenika pa se onda u trenutku setim da sam trudna. 

- Zato mi je to nekako lako i prošlo. Nisam bila razmažena, da čovek ne poveruje. Moja pojava kaže - ova žena je sigurno razmažena. 

Stefan Tomasevic/ATAImages

 

- Zezali su me tako zbog tog nesklada sa mojim izgledom. 

Nesklad se posebno uočio kada je Dubravka rodila naslednicu i postala, osim majka, i domaćica, što se od nje nikako nije očekivalo.

Verovalo se da ne zna ni da uključi šporet, ali…

- Dešavalo mi se u Pragu, ja sa Ivom u parku, a inače se užasavam tih teglica, gotovih jela i sokova. 

Pročitajte: Ne drži dijete, bez ijedne estetske korekcije - Tajna savršenog izgleda Dubravke Mijatović u 55. godini

- Ja to njoj sve cedim, kuvam. I, dakle, ja sa njom u parku, a pored nas sedi neka žena - tip domaćice, imaš utisak da ne izlazi iz kuhinje. 

- I onda ladno izvadi teglicu i krene da hrani svoje dete, a ja lvi vadim iz šerpice ono što sam joj skuvala. Nekad izgled može i da prevari - zaključila je.

Komentari (0)

Loading