Celebrity News

Slike ćerke Jovane i Marka Miškovića prvi put u javnosti! Upoznajte Antoninu, bogatu naslednicu: Krenula je maminim stopama

Starija ćerka Jovane i Marka MIškovića prvi put pred očima javnosti

Slike ćerke Jovane i Marka Miškovića prvi put u javnosti! Upoznajte Antoninu, bogatu naslednicu: Krenula je maminim stopama

Ata Images/Antonio Ahel

Starija ćerka Jovane i Marka Miškovića, zaslugom roditelja, nikada nije bila deo javnosti.

Pevačica i njen suprug, bogati biznismen, odlučili su da svoju intimu sačuvaju samo za sebe. Ni oni lično ne izlažu se previše medijima, osim ukoliko to nije preko potrebno i važno im zbog posla, pa što bi sa decom bilo drugačije.

Pročitajte: Marko Mišković uhvaćen u zagrljaju prelepe brinete - Jovanina reakcija bi i najhrabrijeg pokolebala (FOTO)

Jovana je Antoninu na svet donela pre 11 godina, a nakon sedmogodišnje pauze na svet je stigla i druga naslednica.

Ona danas ima nepune četiri godine i ponos je roditelja, a ista situacija je i sa starijom ćerkom, koja s godinama sve više pokazuje interesovanje za muziku.

 

 

Antonina je, naime, krenula stopama svoje majke, koja poseduje talenat i jedan je od najlepših domaćih vokala.

Međutim, ona ne peva, bar ne još, već svira, i to vrlo dobro.

Ćerka Jovane i Marka Miškovića lagano postaje virtuoz na gitari, zbog čega je nedavno prvi put gostovala u jednoj emisiji gde je bila Jovanina pratnja.

Dok je pevačica izvodila svoj hit "Pazi se", ona ju je uz još par kolega muzičara ispratila na gitari što je zvučalo jako lepo.

 

 

Sve pohvale Antonina je dobila od pratilaca Nikolićeve koja retko šta objavljuje na Instagramu, snimak sa naslednicom podelila je čak nekoliko puta, što govori u prilog tome koliko se zapravo ona njome ponosi.

- To je moja devojčica - napisala je ispod objave Markova izabranica.

Pročitajte: Toaleta iz snova, more poznatih, čist luksuz - Zavirite na proslavu 40. rođendana Jovane Nikolić Mišković (FOTO)

- Mi smo video skrinšotovali, te smo dobili prve slike male, bogate naslednice koja po svoj prilici liči više na oca nego na majku.

Instagram

 

Zaključite sami.

Komentari (0)

Loading