Celebrity News

Marko Mišković uhvaćen u zagrljaju prelepe brinete: Jovanina reakcija bi i najhrabrijeg pokolebala (FOTO)

Brak Jovane i Marka Miškovića važio je za skladan

Marko Mišković uhvaćen u zagrljaju prelepe brinete: Jovanina reakcija bi i najhrabrijeg pokolebala (FOTO)

Ata Images

Brak Jovane i Marka Miškovića sklopljen je pre više od decenije.

Pročitajte:Marko i Jovana Mišković uslikani posle nekoliko meseci- Pogledajte gde i kako letuju, a njena haljina je san snova (FOTO)

Mladi par jedno vreme je čak i živeo pod istim krovom nevenčan ali ubrzo je izrazio želju da svoju ljubav kruniše zavetima datim pred Bogom i ljudima.

 

 

Nije dugo prošlo pevačica i jedan od najbogatijih biznismena u Srbiji postali su roditelji devojčice, a pre par godina njihov prekrasni dom ulepšala je još jedna mezimica.

Sve što se o njima moglo u medijima pročitati i po gradskim kuloarima čuti je da žive vrlo povučeno, skladno bez većih trzavica uz poštovanje i bezgranično poverenje.

Upravo to čini stamenim brak Jovane i Marka Miškovića te na naslove žute štampe o preljubi i prevarama se ni ne osvrću.

Ata Images

 

Ne zanima ih šta drugi ljudi o njima misle, niti šta im govore iza leđa i nastoje da budu okruženi osobama od poverenja, braćom, sestrama, roditeljima, najbližim prijateljima i kumovima.

Koliko su im te veze važne najbolje svedoči fotografija osvanula baš na Jovaninom profilu, a na njoj su Marko i njihova kuma, prelepa brineta zbog koje malo koja dama ne bi bila ljubomorna da je vidi u zagrljaju svog izabranika, ali ne i Jovana.

Pročitajte: Zavirite u vilu Ljiljane i Miroslava Miškovića na obali Jadrana - Kuhinja je velika kao prosečan stan, pogled sa terase na ceo zaliv (FOTO)

Sigurna u sebe, svog supruga, kumu uopšte prijateljstvo i čiste odnose dala je svima do znanja šta o tome misli, a misli isključivo lepo, pozitivno kako i dolikuje jednog ostvarenoj ženi, mami dve devojčice koje će se sutra na nju ugledati.

 

 

Komentari (0)

Loading