Celebrity News

Mesec dana od venčanja Sergej presekao: Brak je zatvor

Brak Sergeja Trifunovića i Isidore Mijanović dočekao je svoju prvu mesečnicu

Mesec dana od venčanja Sergej presekao: Brak je zatvor

Antonio Anhel / Ata images

Brak Sergeja Trifunovića i Isidore Mijanović sklopljen je 12. maja u prisustvu malog broja najbližih ljudi.

Glumac i njegova izabranica, zgodna producentkinja, venčali su se u maloj, skromnoj, ali predivnoj crkvi na Topčideru, gde su obavili i set fotografisanja, a potom su se sa zvanicama zaputili u jedan od prestoničkih restorana gde su obavili svadbeni ručak.

Pročitajte: Ni tri nedelje od venčanja supruga Sergeja Trifunovića zavela red u kući (FOTO)

Muzike nije bilo, ali je mlada, koja se čak tri puta preobukla, bacila bidermajer, koji je uhvatila devojka glumčevog prijatelja.

Obećali su tada mladenci i sebi i gostima da će pravu feštu prirediti na jesen, te se svi nadaju da će Sergej malo više detalja podeliti s javnošću.

 

Mesec dana od venčanja dao je tek jednu izjavu, i to za Una televiziju.

Instagram/Sergej Trifunović

 

Ispostavilo se da je odluku da se oženi u zrelim godinama doneo nakon saveta Gorana Bregovića. 

- Kaže on: "Šta, brak? Nemoj pre pedesete, ne valja ni za tebe, ni za ženu, ni za dete, nemoj pre pedesete." Tako da sam ja faktički poslušao Bregovića - ispričao je Sergej pa izneo frapantan zaključak:

- Brak je za mnoge zatvor. Znači, brak sam po sebi ne rešava nikakve vaše probleme ako ih imate. Morate da se pozabavite problemima i bolje da u brak uđete bez njih.

Instagram

 

Da li se zaista vodio Breginim rečima ili je sudbina umešala prste, ne zna se tačno. Ono što je sigurno je da je dramski umetnik zaljubljen do ušiju.

Evidentno je da mlada Isidora zna nešto što druge izabranice glumca nisu znale, te je uspela da ga odvede pred oltar.

Pročitajte: Da li Sergej ovo zna? Gospođa Trifunović ljubila je dečka ove estradne pevačice

Brak Sergeja Trifunovića i Isidore Mijanović ide za sada svojim tokom. Supružnicima su se energije poklopile, imaju isti odnos prema dobročinstvu, ljubav prema životinjama, gaje iste porodične vrednosti, a najpre ih zajedno drže sličan karakter, skromnost i težnja za zajedničkim životom i potomcima.

 

 

Vesti da Trifunović postaje otac očekuju se svakoga časa, a veruje se da će ona na adekvatan način umeti to s medijima i fanovima da podeli.

 

Komentari (1)

Loading