Celebrity News

Muž Aleksandre Jeftanović posle dugog niza godina opet u javnosti! Bio je i ostao frajer

Muž Aleksandre Jeftanović uspešni je biznismen

Muž Aleksandre Jeftanović posle dugog niza godina opet u javnosti! Bio je i ostao frajer

Marija Mladjen/ATAImages

Muž Aleksandre Jeftanović zaslužan je za njen lagodan život, ali i njen širok osmeh.

Aleksandar Švraka poznati je beogradski biznismen kome je 2010. godine pošlo za rukom da osvoji srce voditeljke, koja tek što se razvela od rukometaša Ognjena Kajganića.

Pročitajte: Priprema se jednostavno, a ukus je vrhunski - Brzi doručak Aleksandre Jeftanović razlog njene vitke linije (VIDEO)

On je takođe, malo pre upoznavanja sa Aleksandrom okončao jednu romansu, a kada su im se duše pronašle, sve je bilo jasno kao dan.

Tri godine je veza trajala, nakon čega se par verio na Karibima, od toga trena počeo je njihov verenički staž koji se okončao tek dve godine kasnije.

Budući da je voditeljka u međuvremenu ostala u drugom stanju, venčanje i svadbeno veselje bilo je odloženo, ali se nakon što je održano dugo pričalo o njemu.

Instagram

 

To je jedini put kada je muž Aleksandre Jeftanović pristao da stane ispred objektiva fotografa i dozvoli da se njegove, tačnije njihove zajedničke slike daju na raspolaganje jednom magazinu.

Aleksandra je na dan svadbe blistala u pantalonama i korsetu sa kratkim velom preko lica, mladoženja je bio jako zgodan i veseo, ali ubrzo je doneo odluku da ne bude više deo javnosti.

Voditeljka je to ispoštovala, a budući da se nedugo od rođenja ćerke Ane i sina Alekse ona povukla sa javne scene, obećanje dato mužu nije joj bilo teško da ispoštuje.

Mediji znaju Sašin stav po pitanju toga, stoga ne insistiraju na tome da ih fotografišu zajedno, dok oni izbegavaju da se zajedno pojavljuju na medijski ispraćenim događajima.

Po Aleksandrinoj tvrdnji ne idu na premijere, već predstave i filmove gledaju naknadno, i trude se da ostanu neprimećeni.

Tek povremeno ona ume na Instagramu, gde je jako popularna, da objavi sliku sa Sašom, doduše samo njegovu ruku, rame, kosu ili, pak, gde je slikan otpozadi, a čak i to malo svedoči tome da je on bio i ostao zgodan.

Instagram

 

Dodela knjižica njihove devetogodišnje naslednice bio je razlog da se ponosni roditelji još jednom zajedno slikaju, a jednu od slika na kojoj se Saša najmanje vidi Aleksandra je objavila na svom profilu uz opis:

- Dodela knjižica.

Pročitajte: Aleksandra Jeftanović donela radikalnu odluku - Ćerka svemu svedočila, više nema nazad

Ubrzo je usledila i fotografija njihove mezimice i emotivna poruka:

Instagram

 

- U svemu si već i lepša i bolja od mene da veći smisao i nagrada za mene ne postoji - napisala je Aleksandra uz Aninu sliku.

 

 

Komentari (0)

Loading