Lifestyle

Priprema se jednostavno, a ukus je vrhunski: Brzi doručak Aleksandre Jeftanović razlog njene vitke linije (VIDEO)

Ishrana Aleksandre Jeftanović je rigorozna

Priprema se jednostavno, a ukus je vrhunski: Brzi doručak Aleksandre Jeftanović razlog njene vitke linije (VIDEO)

Ata Images/Antonio Ahel

Od prvog dana rada na televiziji ishrana Aleksandre Jeftanović postala je njen prioritet.

Svesna da celodnevni novinarski rad, trud i zalaganje umeju da budu i te kako iscrpljujući voditeljka je umela sebi da ugodi i uvek ima spreman doručak, ručak i večeru bez obzira na broj obaveza u toku dana.

Pročitajte: Nakon 7 dana zajedničkog života izbacila ga iz stana! Voditeljka RTS-a i bivši muž poznate pevačice zbog ovoga okončali ljubav

Upravo ju je ovo izgleda sačuvalo kada je ušla u neke zrelije godine, te danas može da se pohvali mladolikim izgledom i idealnom manekenskom kilažom.

 

 

Ishrana Aleksandre Jeftanović nije previše zahtevna za pripremu, svaka dama, bez obzira kolikim budžetom raspolaže, može ga praktikovati.

Rešenje je u odsustvu nepoželjnih namirnica, nepotrebnih ugljenih hidrata, šećera, masti, gaziranih sokova, grickalica, ali i prisustvu povrća ribe i belog mesa.

 

 

Tu je svakako i voće, a kada se standardno ima dobra kilaža, poput Aleksandrine, zgodno je povremeno  i prekršiti ishranu pa pojesti deo slatkiša koji su deca ostavila.

 Voditeljka se često šali na taj račun, dosta vremena, kada ne radi, provodi u Italiji, tamo joj majka ima stan, a italijanskim sladoledima niko iz porodice ne može da odoli.

Sve to ona posle dobro istopi u teretani, ako te mini-propuste zanemarimo, može se reći da je ishrana Aleksandre Jeftanović dosta rigorozna.

 

 

Šta jede za doručak, ona je, recimo, jutros podelila sa pratiocima na Instagramu, a svi su ostali zatečeni koliko se sve lako priprema, a preukusno je.

Pročitajte: Aleksandra Jeftanović donela radikalnu odluku! Ćerka svemu svedočila, više nema nazad

Naime, reč je o salati sa leblebijama, kiselim krastavčićima, senfom, grčkim jogurtom i peršunom.

ata images/amir hamdzagic

 

Kako teče priprema i šta još ide od sastojaka pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading