Celebrity News

Aleksandra Jeftanović donela radikalnu odluku: Ćerka svemu svedočila, više nema nazad

Odluka Aleksandre Jeftanović je neopoziva

Aleksandra Jeftanović donela radikalnu odluku: Ćerka svemu svedočila, više nema nazad

Instagram

Voditeljka Aleksandra Jeftanović sa ćerkom Anom ima posebno blizak odnos. Njih dve su jedna drugoj najbolje drugarice, te su tokom ovih praznika imale jedan poseban zajednički zadatak.

Napravile su listu ciljeva za novu 2024. godinu, na kojoj se našla i odluka Aleksandre Jeftanović da se vrati redovnim treninzima.

Da podrži mamu, istu odluku donela je i Ana, te je već prvog dana mami predložila da počnu da rade na svojoj listi i vredno treniraju.

Pročitajte: Ćerka Aleksandre Jeftanović je modna ikona - Odevna kombinacija male Ane ostavlja bez daha, a da vidite tek mamu (FOTO)

Aleksandra Jeftanović objavila je na svom Instagramu fotografiju iz teretane, objasnivši da je odluka doneta, te da njena naslednica nije želela da gubi vreme.

Instagram

 

- Ana i ja smo pravile listu, jedna od stavki za 2024. godinu je povratak na trening - napisala je voditeljka pa dodala: - Anina ideja: "Ajmo danas" - Ajmo.

Podsetimo Aleksandra Jeftanović završila je u 2023. godini rad na projektu "Kec na jedanaest" i za medije otkrila da je u pregovorima za novi projekat, koji svi priželjkuju u 2024. godini.

 

Komentari (0)

Loading