Celebrity News

Ovako izgleda kad se baka petorice unuka skine: Danijela Rodić obukla šorc - komentari pljušte

Prija Cece Ražnatović pokazala noge

Ovako izgleda kad se baka petorice unuka skine: Danijela Rodić obukla šorc - komentari pljušte

M.M./ATA Images

Prija Cece Ražnatović, Danijela Rodić, baka je petorice dečaka, Krstana, Željka i Isaije, koje joj je podarila ćerka Bogdana i Zorana i Vukana, koje je rodila Bojana, sada Šijan.

Osim što sa suprugom ima unosan biznis i čuva svoje unuke, Danijela je izuzetna domaćica koja brine o velikom porodičnom imanju.

Pročitajte: Majka Bogdane Ražnatović se nadala divnim zetovima, a evo šta joj je Mirko Šijan priredio u Titelu! Porodici SRCE SLOMLJENO (FOTO)

Ipak, i najvrednijima je ponekad potreban odmor, te Danijela često putuje na egzotične destinacije, a društvo joj prave ćerke, najčešće najstarija od njih, Nataša.

Na tim putovanjima prija Cece Ražnatović opušta se, odmara, uživa u lepotama mora, ali ne preza da pokaže ni koliko ona dobro izgleda.

Instagram printscreen @miss.rodic

 

Naime, prija Cece Ražnatović uprkos tome što je majka tri ćerke i baka petorice dečaka, još uvek mnogima zadaje domaći zadatak, kada obuče šorc i pokaže savršeno izvajane noge.

Poslednja takva fotografija, na kojoj pozira sa ćerkom Natašom pobrala je brojne komplimente na račun Danijele i njenog sjajnog izgleda.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading