Celebrity News

Tajna dobrog izgleda Slobode Mićalović je u novoj dijeti: Sve je pokušala, ali smršala je tek kada je u ishranu ubacila jednu namirnicu

Dijeta Slobode Mićalović mnogim damama je pokazala rezultat

Tajna dobrog izgleda Slobode Mićalović je u novoj dijeti: Sve je pokušala, ali smršala je tek kada je u ishranu ubacila jednu namirnicu

Instagram

Dijeta Slobode Mićalović nije uvek davala rezultat.

Probala je glumica sa raznim režimima ishrane, ali tek kada je pristala da odvoji novac za nutricionistu koji joj obroke dostavlja na kućnu adresu, osetila je znatan pomak, u šta je nedavno i njena publika mogla da se uveri.

Pročitajte: Sloboda Mićalović prvi put pokazala noge u šortsu! Da li ovako treba da izgleda žena na pragu pete decenije?

Naime, dramska umetnica sa sestrama Draganom i Mirjanom pojavila se na jednom koncertu, koji je bio medijski ispraćen, i samim tim fotoreporteri su zabeležili kako ona sada izgleda.

U beloj kratkoj haljini do izražaja su došle izvajane Slobodine noge, zbog čega su se svi zapitali kako joj je to pošlo za rukom.

Instagram

 

U međuvremenu se doznalo da je već par meseci na režimu, što podrazumeva da obroke, koje joj je prepisao nutricionista iz Novog Sada i svakoga dana joj stižu na kućnu adresu, ona uvek nosi sa sobom.

Uporedo s tim tri puta nedeljno vežba sa ličnim trenerom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Očigledno je da je glumica odlučila da se zategne dok ponovo ne uđe u kupaći kostim i za sada je na dobrom putu da svoj cilj ostvari.

- Hranim se zdravo, ali nikada ne idem u krajnost. U mom meniju je baš sve zastupljeno i povremeno sebi dam slobodu da pojedem nešto slatko. Vremenom sam naučila da količina mora biti manja nego što bih želela, zato što sam sklona gojenju, ali sada sam već navikla da uvek malo ostanem gladna na kraju obroka - otkrila je.

Pročitajte: Andrija Slobodi uputio nezapamćene uvrede, nije mu ostala dužna - Zar to da joj uradi nakon 20 godina prijateljstva?

Dijeta Slobode Mićalović, osim što se sastoji iz zdravih namirnica, očigledno podrazumeva i odricanje, a po svemu sudeći i konzumaciju jedne određene namirnice.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Mama bliznakinja Vere i Mile pohvalila se da koristi brezinu vodicu, koja oslobađa organizam od toksina.

Utiče povoljno na jetru i bubrege, odlična je za ubrzavanje metabolizma i čišćenje kože.

 

Komentari (0)

Loading