Celebrity News

Zauvek se rešila prošlosti! Sonja Vuksanović prodala Lukasovu vilu za 750.000 evra, evo gde sada živi sa njihovom naslednicom (FOTO)

Sonja Vuksanović prodala kuću na Bežanijskoj kosi

Zauvek se rešila prošlosti! Sonja Vuksanović prodala Lukasovu vilu za 750.000 evra, evo gde sada živi sa njihovom naslednicom (FOTO)

Antonio Anhel/Ata Images

Kada su se 2019. godine Aca Lukas i Sonja Vuksanović razveli, kuća na Bežanijskoj kosi, u kojoj su porodično živeli sa naslednicom Viktorijom i Sonjinom ćerkom iz prvog braka Sofijom, pripala je Sonji.

Sada je, kako piše Kurir, Sonja Vuksanović prodala kuću na Bežanijskoj kosi, i to za vrtoglavih 750.000 evra.

Pročitajte: Skupocena vila na Bežaniji ostala joj posle razvoda! Sve je super skockala, ali pogledajte gde Sonja Vuksanović drži cipele (FOTO)

Za novac koji je tom prilikom uzela Sonja je pazarila dva luksuzna stana na Novom Beogradu.

- Nakon razvoda od Ace, Sonja je nekoliko godina živela s ćerkama u toj kući, ali, kao što je poznato, nekretnina s dvorištem zahteva mnogo vremena za održavanje i dosta ulaganja, pa je to bio jedan od razloga zašto je odlučila da je proda. Kupio ju je jedan estradni menadžer. Od dobijenog novca, Sonja je mogla da priušti dva stana - kaže izvor.

 

 

Sonja Vuksanović prodala kuću na Bežaniji, luksuznu nekretninu na dva nivoa, sa raskošnim dvorištem i bazenom, a sa naslednicom Viktorijom preselila se u jedan od dva kupljena stana, dok drugi izdaje.

- Deo nameštaja je prebacila iz stare kuće u novi stan. Lokacija je odlična, prezadovoljna je. Sve joj je blizu i uopšte se nije pokajala zbog svoje odluke da se preseli - završava izvor.

Komentari (0)

Loading