Celebrity News

Megan Markl trudna? Svet bruji o bebi broj dva!

Megan Markl trudna? Svet bruji o bebi broj dva!

Zašto svi bruje u novoj trudnoći Megan Markl? U nastavku objasnila je Mika Mejer, stručnjak za kraljevsku porodicu. 

Megan Markl trudna? Svet bruji o novoj trudnoći, a pročitajte i zašto!

Mika Mejer, stručnjak za detalje kraljevske porodice i edukatorka o britanskom protokolu, kulturi iznela je zanimljiva predviđanja o drugom detetu popularnog para.

Naime, kako pišu inostrani mediji, postoji velika verovatnoća da će Hari i Megan uskoro obelodaniti vest o dolasku drugog deteta. 

Budući da svet zna da Hari i Megan ne žele da prave veliku razliku u godinama, zato je ova vest o novoj prinovi potpuno merodavna, ističu svetski mediji. Kako je mali Arči 6. maja proslavio prvi rođendan, ono što žele Hari i Megan za svog prvenca je iskustvo besprekornog detinjstva i osećaj odrastanja uz malog brata ili sestru.

NE PROPUSTITE:
PRVA FOTOGRAFIJA malog kraljevića: Megan i Hari POKAZALI SINA i zabavili sve duhovitim komentarima (foto/video)

Mejer, pomenuta edukatorka možda ne gleda u karte, ali je ovog puta, dala jasnu analizu malog princa Arčija i prinove broj dva.

- Za razliku od Arčija, drugo dete biće rođeno u Americi. To znači da bi to dete tehnički moglo jednog dana da postane američki predsenik - rekla je Mejer.

S obzirom na to da je princ Hari tek šesti po redu za nasledstvo britanske krune – nakon princa Čarlsa, princa Vilijama, princa Džordža, princeze Šarlot i princa Luisa - prognoze govore da će ipak njegovo dete uživati u blagodetima Bele Kuće, piše Story.hr. 

NE PROPUSTITE:
Snimak koji je uzdrmao Instagram: Megan i Hari u nikad viđenom izdanju! (foto/video)

Megan Markl - Nisam imala pojma sa kolikim pritiskom ću se susresti

Megan Markl prošle godine u oktobru u svom dokumentarcu nakon afričke turneje pričala je sa čime se sve susrtela od ulaska u kraljevsku porodicu. Iako je mislila da će moći da podnese pritisak javnosti i medija, čiji se da je Megan Markl svemu tome rekla jedno veliko „NE“.

NE PROPUSTITE:
Zbog korone kraljica Elizabeta Druga 94. rođendan slavi u tišini (foto)

Nagomilani stres izazvan ponašanjem javnosti kulminiralo je izlaskom iz kraljevske porodice. Ovaj potez šokirao je čitav svet, ali ih je kraljica Elizabeta ipak podržala.

 Megan Markl je znala kakva će je sudbina snaći? 

– Nisam imala pojma sa kolikim pritiskom ću se susresti. Kada sam se zaljubila u Harija moji prijatelji su bili srećni zbog mene, ali oni iz Velike Britanije su mi rekli da će me tabloidi uništiti i da se ne upuštam u to. Teško je. Nije me mnogo ljudi pitalo kako sam. Nisam baš dobro. Teško je biti u fokusu javnosti i biti mlada majka, žena – rekla je tada skoro pa uplakana, 38-godišnja Megan Markl.

Početkom januara kada susaopštili da se povlače iz kraljevske porodice, svoju sreću potražili su u Kanadi a svoje ognjište mira i harmonije potražili su u prelepoj kući u Vankuveru.

– Stalno govorim Hariju da nije dovoljno preživljavati, treba živeti i blistati – rekla je u svom dokumentarcu Megan.

NE PROPUSTITE:
Nakon emotivnog pozdrava, princ Hari otišao u Kanadu

Komentari (0)

Loading