Celebrity News

Ono što ih je spajalo postalo je kamen spoticanja: Ljubav Milice i Petra nije izdržala pritisak?

Ono što ih je spajalo postalo je kamen spoticanja: Ljubav Milice i Petra nije izdržala pritisak?

Pevačica Milica Todorović (29) i glumac Petar Strugar (32) odlučili su da stave tačku na četiri meseca dugu vezu. Kako saznajemo, nerazumevanje među njima iz dana u dan postajalo je sve veće. Osobine koje su ih ranije spajale postale su kamen spoticanja. Najbolje rešenje bilo je da se na neko vreme razdvoje i razmisle o svojim osećanjima. 

Izgleda da je ljubav Milice i Petra podlegla pritisku medija. Da li će ih neraspoloženje držati i kroz nekoliko meseci pokazaće vreme. Budući da u zemlji vlada vanredno stanje, veruje se da bivši emotivni partneri sada ponajmanje razmišljaju o greškama koje su načinili u vezi, već su isključivo koncentrisani na brigu o bližnjima.

Par dana pre uvođenja policijskog časa Milica je spakovala kofere i s majkom Jasminom otputovala u rodni Kruševac, gde je boravila tokom izolacije. Petar je ostao u Beogradu kako bi bio u mogućnosti da vodi ergelu i viđa petogodišnjeg sina Zariju.

NE PROPUSTITE:
Milica Todorović pati za Petrom? Reči koje je objavila kidaju dušu (foto)

Ljubav Milice i Petra nije izdržala pritisak medija? 

U želji da nam otkrije detalje iznenadnog prekida veze sa glumcem pozvali smo pevačicu. Nažalost, o novonastaloj situaciji ona nije želela da govori. Napomenula nam je samo da njihova osećanja očigledno nisu bila dovoljno jaka da izdrže pritisak medija, a zatim se osvrnula na trenutno možda i najvažniju društvenu temu, pandemiju.

– Nije mi svejedno. Veliki je broj obolelih u celom svetu i iskreno se nadam da nam se neće dogoditi španski, kineski ili italijanski scenario. Pre nego što je proglašeno vanredno stanje, ni ne sluteći da će se ovo desiti, krenula sam za Kruševac da vidim ostale članove porodice. Budući da su mi otkazani svi nastupi i gostovanja, želela sam da im se posvetim, a nakon što sam čula upozorenja infektologa odlučila sam da bi najbolje bilo da s njima ostanem do daljeg – počela je priču Milica, a potom navela mere kojih se ona i njeni bližnji pridržavaju.

NE PROPUSTITE:
Milica Todorović i Petar Strugar ponovo zajedno? (foto)

Milica Todorović takođe je govorila i da poštuje sve mere samoizolacije i da pazi na sebe i svoje bližnje. 

– Samoizolovali smo se i poštujemo savete lekara o dodatnoj higijeni. Još jednom apelujem na sve građane: situacija nije nimalo naivna, moramo je shvatiti ozbiljno i ispoštovati propisano. Verujem da je mnogima teško što moraju da budu zatvoreni u četiri zida, ali napravite neke svoje rituale i uživajte u njima. Osim toga, sada je pravo vreme da se posvetite porodici i svemu onome što propuštate dok ste u žurbi oko posla. Igrajte društvene igre, odgledajte dobar dokumentarni film, pročitajte knjigu koja vam već dugo stoji na komodi. Pohađajte onlajn kurseve, većina ih je sada besplatna i vežbajte. Najbitnije je da ostanete kod kuće zarad svojih bližnjih, ali i cele nacije i što je najvažnije, ne paničite – poručila je pevačica kojoj izolacija veoma prija.

– Radim sve ono za šta dosad nisam imala vremena. Crtam, gledam brojne tutorijale, spavam, pričam s prijateljima putem video-poziva i ono što je najvažnije, provodim vreme s roditeljima i drugim članovima porodice. Mi smo jedna vesela skupina i nikad mi nije dosadno.

Sve dok vanredno stanje bude na snazi Todorovićeva će ostati u rodnom gradu. Po povratku je, ako je verovati ljudima iz njenog bliskog okruženja, očekuje još jedan vrlo važan razgovor s Petrom. Tom susretu navodno će kumovati zajednički prijatelji, koji su ubeđeni da će se iskrica ljubavi među njima ponovo rasplamsati.

NE PROPUSTITE:
Milica Todorović od haosa pobegla iz Beograda, evo gde odmara dušu i telo! (foto)

Ljubav Milice i Petra - Garancija ne postoji! 

Nakon što je pevačicu upoznao s roditeljima verovalo se da će glumac uskoro s njom i pred oltar. Ipak, kada su ga pitali da li će veza s Milicom prerasti u nešto veće, odgovorio je:

– Ne postoji garancija ni za veš-mašinu, a kamoli odnose kakvi su međuljudski.

Komentari (0)

Loading