Celebrity News

Aleksandar Radojičić i lepa manekenka u vezi su pola godine, ovo su detalji njihove ljubavi

Aleksandar Radojičić i lepa manekenka u vezi su pola godine, ovo su detalji njihove ljubavi

Ovih dana, Aleksandar Radojičić i njegova prelepa devojka Dunja pune novinske rubrike i to lepim razlogom - oduševio je sve novogodišnjom čestitkom na Instagramu, ali ne onim što je pisalo u njoj već odabirom fotografije.

Naime, zgodni glumac konačno je podelio post na kome ga vidimo sa devojkom i upravo u njemu svima je poželeo – zdravlje, mira i ljubavi u godini koja je pred nama.

https://www.instagram.com/p/B6yPcqWHZBA/?utm_source=ig_embed

Kako prenose domaći mediji, Aleksandrova nova devojka je manekenka, zove se Dunja Radičević i dolazi iz Novog Sada.

KAO IZ TOPA! Aleksandra Radojičića pitali sa kojom koleginicom bi snimao EKSPLICITNE SCENE on ODMAH IZABRAO NJU! (video)

Evidentno je da Dunja može da se pohvali lepotom, dok je na pomenutoj društvenoj mreži prati oko 15.000 ljudi.

https://www.instagram.com/p/B5VgedsFpoI/

Pre nekoliko dana, drugih detalja o vezi ovog para nije bilo, a sada, nakon nekoliko dana otkrivenu su detalji njihove ljubavne romanse...

Glumac priznao kojoj ženskoj osobi bi dodelio titulu DAME GODINE, a nije njegova devojka! Na njegov odgovor PALE SVE ŽENE!

- Simpatije dvoje uspešnih ljudi u svojim poslovima počele su upoznavanjem na jednoj žurki tokom vrelih letnjih dana. Sve se dešavalo u Novom Sadu, s obzirom na to da je Dunja rođena u ovom gradu. Isprva su se dopisivali, a ubrzo su počeli i da se viđaju, te su simpatije vrlo brzo prerasle u ljubav. U prvom trenutku samo bliskim prijateljima su rekli za njihovu ljubavnu vezu, a posle nekoliko meseci počeli su da se pojavljuju zajedno na žurkama i proslavama. Doduše, to su uglavnom činili onda kada su Dunjine poslovne prilike to dozvoljavale jer je ona poslom vezana za London, gde provodi najviše vremena - rekao je izvor blizak manekenki.

Aleksandar i Dunja viđaju se kada manekenki obaveze to dozvoljavaju.

- Njima od samog početka nije predstavljalo problem to što održavaju vezu na relaciji Beograd - London, a manekenka svaki boravak u našoj zemlji koristi da što više vremena provede sa glumcem. Zajedno su proveli i novogodišnje praznike - rekao je izvor piše Telegraf.