Celebrity News

Luka Jović ostavio Sofiju bez reči poklonom o kom sanja svaka žena! (foto)

Luka Jović ostavio Sofiju bez reči poklonom o kom sanja svaka žena! (foto)

Iako vreme provode u izolaciji, poznati fudbaler Luka Jović nije zanemario svoju izabranicu sa kojom čeka dete, već ju je obradovao divnim poklonom

Luki Joviću izgleda ne ide idealno na fudbalskom terenu, ali zato u ljubavi cvetaju ruže.

Fudbaler Reala se uvek trudi da svoju dragu, manekenku Sofiju Milošević obraduje poklonima, pa joj je tokom izolacije naručio ogroman buket crvenih ruža na čijoj je sredini belim ružama bilo ispisano slovo S.

Njenom oduševljenju nije bilo kraja, te je ovaj dirljiv gest svog izabranika podelila na svom Instagram storiju. Ona je tagovala Jovića uz srce kako bi pokazala koliko je njihova ljubav jaka.

Podsetimo, pre nešto više od nedelju dana, Sofija Milošević je otkrila da čeka dete sa Lukom i da je zbog toga presrećna.

- Želeli bismo da podelimo sa vama lepu vest, imaćemo bebu! - napisala je ona na Instagramu uz njihovu zajedničku fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Mar 20, 2020 at 9:11am PDT

Takođe, tom prilikom, Sofija nije sakrila ni zahvalnost što su ona i Luka u vreme vanrednog stanja zajedno.

- Toliko sam zahvalna što Luka može da bude pored mene tokom ovog perioda. Ne mogu da zamislim da budem bez njega tokom ovih teških vremena koji se dešavaju u svetu - dodala je Sofija na Instagramu.

Podsetimo, dolazak Luke Jovića u Srbiju nije prošao nezapaženo. Fudbaler je stigao iz Madrida da bi bio uz Sofiju, a uhvaćen je kako krši pravila nakon ulaska u zemlju. Zbog toga je Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo policiji da podnese krivičnu prijavu protiv njega.

Luka Jović uputio zvanično izvinjenje Srbiji! 

Inače, Luka i Sofija su u emotivnoj vezi od avgusta prošle godine. To što su u početku skrivali svoj odnos, nije zaustavilo lavinu nagađanja i raznih priča, a upravo je Sofija bila ta koja je svim pretpostavkama stala na put i otkrila šta je istina.

- Zaljubljena sam. Ja sam jedno veliko dete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto – detinju iskrenost. Deca u nama su se prepoznala – ovim rečima opisala je svoja osećanja prema Joviću u intervjuu za magazin "Hello".

Sofija Milošević i Luka Jović zajedno dočekali Novu godinu u Madridu 

Ona je, kako su pisali domaći mediji, zbog Lukinog odnosa sa sinom, i sama poželela da se upravo sa njim ostvari u majčinskoj ulozi.

- Iako njih dvoje nisu dugo u vezi, toliko su zaljubljeni da već planiraju zajedničku budućnost. Stalno su zajedno, ili je Sofija kod Luke u Madridu, ili je on sa njom u Beogradu. Sofija je oduševljena kakav je Luka kao otac, pa sve češće priča kako je vreme da se i ona ostvari kao majka. I njemu se sviđa ta ideja jer je toliko zaljubljen u Sofiju i želi s njom da osnuje porodicu – rekao je nedavno dobro upućen izvor.

Sofija sada čeka prvo dete sa Jovićem, dok fudbaler iz veze sa bivšom verenicom Anđelom Manitašević ima sina Davida.

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading