Celebrity News

Severina slavi Uskrs bez Aleksandra: Ove godine nisam sa svojim detetom!

Severina slavi Uskrs bez Aleksandra: Ove godine nisam sa svojim detetom!

Severina Kojić koja trenutno boravi u porodičnoj vili Kojić u Beogradu na Instagramu podelila je tužan momenat. Naime, kako je istakla ovo je prvi Uskrs bez sina Aleksandra.

Poznata hrvatska pevačica Severina Kojić pre nekoliko nedelja rastužila je javnost kada se na Instagrmu obratila javnosti po dolasku u Beograd otkrivši, kako je rekla, da je njen bivši suprug Milan Popović proglasio samoizolaciju za sebe i malog Aleksandra zbog koronavirusa jer je prvog vikenda u martu bio na skijanju u Austriji, koja je jedna od rizičnijih zemalja.

Evo kako je Severina objasnila situaciju u kojoj se našla kada je stigla u Beograd:

– Molila sam ga još u nedelju kada smo oboje bili u Beogradu i nije mi dopustio. Zato sam objavila onaj tužni Instagram status. Jedva sam čekala današnji dan da ga po dogovoru preuzmem u 15h u Njegoševoj ulici gde Milan Popović živi i vratim ga u 20 časova –  rekla je Severina za Jutarnji.hr i dodala.

PROČITAJTE I: Podsetite se kako je Severina Kojić samo nekoliko nedelja od presude govorila o mučnoj bitki za starateljstvo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Mar 17, 2020 at 9:00am PDT

– Pre podne zatekao me je mejl da je on sebe i sina stavio u samoizolaciju jer smo oboje pre deset dana bili van granica Hrvatske. Ja sam prvog vikenda u martu jedan dan bila u Švajcarskoj, a on kaže da je taj vikend u Austriji što tek sada saznajem. Moram da kažem da sam nakon tog dana boravka u Švajcarskoj bila dva puta sa sinom koji je celu nedelju išao u školu, a otac celu nedelju i nikom nije rekao da je bio u Austriji.

Severina Kojić smatra da trenutnu situaciju oko virusa korona, njen bivši suprug Milan Popović koristi kako bi joj sprečio viđanje malog Aleksandra a tom prilikom izjavila je:

– Naravno da sam odmah shvatila da koristi trenutnu situaciju da mi spreči viđanje deteta, jer je samoizolacija odnosno izolacija od mene potpuno suvišna. Da je Milan Popović brinuo za zdravlje sina ostao bi u Zagrebu i sa mnom se posavetovao o tome i rekao mi da je bio u Austriji. Umesto sina, na ulasku u zgradu dočekali su me zaštitari, a on nije odgovarao na zvono ni na poruke – izjavila je Severina Kojić.

PROČITAJTE I: Zašto je Severini sud oduzeo starateljstvo nad sinom?

Njena agonije bez sina nastavila se do današnjeg dana. Kako bi sve lakđe podnela i bila u kontaktu sa ljudima koji je vole i prate, pevačica je pokrenula i SeVeTeve - kanal na kojem će objavljivati video priloge iz izolacije.

Budući da je danas katolički Uskrs, Severina Kojić pretužna je što nije sa svojim sinom, ali je svoju dušu zalečila ovim kreativnim video prilozima. U ovom klipu objasnila je da punih 30 dana nije sa sinom.

– Moja mala ljubav, koja mi po nekoj privremenoj meri pripada polovinu uskršnjih praznika, i dalje nije sa mnom. Danas je 30 punih dana da ga nisam dodirnula, zagrlila, pomazila po kosi, osetila i zaspala pored njega. Zato dok čekam taj trenutak, jaja sam farbala kao i proteklih sedam godina, koliko je Uskrsa proveo sa mnom – rekla je Severina.

PROČITAJTE I: Evo koliku alimentaciju će Severina plaćati Popoviću za sina

 

View this post on Instagram

 

Večeras u 20:30h očekuje vas četvrto izdanje SeVeTeVe, ozbiljna emisija u neozbiljnoj kućnoj radinosti. Selimo se na YouTube jer smo pripremili posebnu preduskršnju čaroliju. Dakle, tko zaboravi, u 20:30h vas s Instagram live-a vodim na YouTube. Osim što sam već sve pripremila za naš Uskrs, prvi bez 'rođeno moje', bila sam i puno vridna, spremala se, pivala, a imam i ekskluzive. Večeras mi u pjesmi i zabavi pomažu @goran_karan_official, @giuliano_djanic, @danijelamartinovicofficial, @mirella.meic, @zorica.bucic, Tedi Spalato, Stefan Kokoškov, @lalana, Nele Karajlić, @dragankojickeba, Miloš Marić, @yesiloveguitar... Vjerojatno ste skontali, pa ću još samo šapnuti da imamo i posebno kućno uskršnje izdanje splitske 'Štorije'. Pssst…. Tu je i moj band - @alenkamilano, @ivan.pesut, Damir Šomen, @marionovakovic5, @dariomihic, @kopeckimario… Posebna zahvala @bojan.dragojevic i @ivan.pesut #STAYTUNED #seveteve #live #youtube #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on Apr 11, 2020 at 3:10am PDT

Za svog sina Aleksandra koji joj mnogo nedostaje Severina je pripremila uskršnja jaja i evocirala uspomene kako se ovaj praznik obeležavao kada je ona bila mala:

– Kad sam bila mala, išla sam s mamom u crkvu da osveštam jaja, a pre toga sam s njom farbala ta ista jaja i pomagala joj. Ove godine nisam sa svojim sinom, još uvek. Ali sam za njega obojila jaja koja ću i ukrasiti. Staviću ih u vruću vodu i na njih nešto super staviti – napraviti zeku. On će se tome jako radovati

PROČITAJTE I: Nakon svega Severina poručuje: Izdržaću jer svom detetu trebam onakva kakva jesam!

Severina podelila tajnu svekrvine kuhinje! 

U poslednjem obraćanju publici, priznala je da se tokom boravka u izolaciji ugojila, a „krivac“ tome je, kako je rekla, njena svekrva Olja Kojić. I pita od krompira.

– Svi mi šaljete brojna srca, koja mi stvarno pune dušu, ali osim duše, treba nešto i stomak da napuni. Na primer, ja sam se ugojila sedam kilograma, što je jako dobra vest za moju mamu i sve vas koji ste mi govorili da sam mršava – rekla je Seve i dodala kako svi koji održavaju formu poput nje moraju više da jedu.

– Moramo nešto da jedemo. Tako ja, nahranjena vašom ljubavlju i ljubavlju porodice koja me nenadano trpi, odlučila sam se za novu rubriku koja se zove „Tajna svekrvine kuhinje“. Danas ćemo praviti pitu krompirušu – rekla je ona.

PROČITAJTE I: Severina Kojić: Aleksandar mi uvek kaže – mama, kako volim zaspati uz tvoju mirisnu kosu!

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading