Celebrity News

Rano je za brak: Pevačica Anastasija ne želi da se uda!

Rano je za brak: Pevačica Anastasija ne želi da se uda!

Dok traju poslednje pripreme za njen prvi studijski album, pevačica Anastasija Ražnatović promoviše nove pesme i otkriva koje kvalitete najviše ceni kod svog dečka Đorđa. 

Da li je iko očekivao da pevačica Anastasija Ražnatović (21) ne postigne uspeh u regionalnom šou-biznisu, cinično će pitati oni kojima njena genetska predispozicija i zgodne okolnosti previše upadaju u oči. Istina je, međutim, da je mlada zvezda na svom razvojnom putu u velikoj meri radila sama i da je odabrala pravac koji se poklapa sa sluhom njenog srca umesto da sledi ono što nalažu trendovi.

Nezavisnost u odlukama, željama i procenama pre ili kasnije svima se isplati, a to dokazuje podatak da Anastasija u zemljama regiona uživa status jednog od najpopularnijih izvođača nove generacije. Srce je pratila i u drugim segmentima svog života, a u iskrenom razgovoru otkriva da li ju je i koliko to koštalo.

NE PROPUSTITE:
Svetski mediji bruje o onome što se desilo u Parizu: Anastasija Ražnatović završila u čuvenom Daily mail-u!

U intervjuu za naš magazin "Story" pevačica Anastasija Ražnatović pričala je na početku kako se nosi sa podmetanjima na estradnoj sceni.

Tu ste da se bavite muzikom, a večito morate da se bavite i spletkama, tračevima, predrasudama i negativnim komentarima. Da li je to zamorno?

- Time se ne bavim, to ostavljam drugima. Nisam osoba koja bi mogla da se valja u blatu podmetanja, laži, tračeva... Trudim se da se sačuvam od svega toga i uopšte ne pridajem značaj malim ljudima spremnim na takve stvari. Moje okruženje je drugačije, moja porodica je drugačija i nisam naučena da budem deo tog miljea.

Mnoge devojke vam zavide na odličnom izgledu, mada ima i onih koje ga osporavaju i kažu da je postignut estetskim korekcijama. Mislite li da u ovom društvu preovlađuje osuđujući stav prema toj temi?

- Uopšte o tome ne razmišljam. Srećna sam što je to jedina stvar koju mi "zameraju". Kada ljudi nemaju šta da vam spočitaju, uvek se nađe nešto. Ne možete svima udovoljiti, a ne bi ni trebalo.

NE PROPUSTITE:
Anastasija Ražnatović objavila pesmu „Heroina“ zbog koje je preživela dramu! (video)

Pevačica Anastasija Ražnatović istakla je za naš magazin "Story" da je pogađa malograđanština

- Ona me nikada ne ostavlja ravnodušnom. Mislim da je u 21. veku malo opravdanja za nju. Znam da ju je nemoguće pobediti, ali je moguće izolovati se od nje okruženjem i uopšte svim izborima u životu.

Nedavno ste stali u odbranu svoje majke koja se već dugo sudi s Jelenom Karleušom, nakon čega vas je ta pevačica “prozvala” na društvenim mrežama. Pridajete li značaj njenim rečima i pogađa li vas komentar da nemate harizmu?

- Nijedna ostvarena, zadovoljna, ispunjena žena koja pre svega ima samopouzdanja nema potrebu da konstantno ruži i napada druge žene, tinejdžere, decu, starije gospođe, muškarce. Jednostavno uživa u tome što jeste i što je stvorila i nema potrebu da se oglašava negativnim povodom ni o kome.

Kamoli o ženama iz iste profesije ili bilo koje druge. Što se mene tiče, ja ću pustiti da moji projekti i rezultati govore za mene, mislim da je tako jedino moguće opravdati uspeh, a ne hvalospevima na sopstveni račun.

Da li je odluka da idete linijom manjeg otpora uvek pravo rešenje?

- Nikada ne idem linijom manjeg otpora. Nisam tako ni naučena, ni vaspitana, niti to umem. Danas je jedini prihvatljiv odgovor na provokacije ''vratiti istom merom'', ali ja zaista ne mogu dase prepucavam po društvenim mrežama, psujem i budem nekulturna. Nije to način. Bar ne za mene.

NE PROPUSTITE:
Opljačkana Anastasija Ražnatović usred dana

Pevačica Anastasija Ražnatović - Đorđe me nije promenio!

Rekli ste da vaš partner Đorđe ne učestvuje u donošenju odluka kada je vaša karijera u pitanju, ali da saslušate njegovo mišljenje. U kojim situacijama vam njegov savet najviše znači?

- Njegov savet mi uvek i u vezi sa svim puno znači. Dragoceni su mi njegovo iskustvo, obrazovanje i inteligencija.

Već dugo ste u vezi, po čemu je ona danas drugačija u odnosu na svoj početak?

- Kao i svaka veza, kroz vreme se razvija, postaje lepša, dublja i zrelija. Već tri godine smo zajedno i mislim da je vreme uradilo svoje po tom pitanju.

Na koji način je Đorđe promenio vas samu?

- Niti je on menjao mene, niti sam ja njega. Jedno drugo smo zavoleli onakve kakvi jesmo. Mislim da odlično funkcionišemo baš zato što jedno drugom pružamo vetar u leđa, zato što smo jedno drugom podrška i inspiracija, a ne kočnica i neka stega koja menja.

NE PROPUSTITE:
Anastasija Ražnatović otkrila: Evo kakav su dogovor kao mali napravili Veljko i ona, a i danas ga poštuju

Kažu da ste najveća podrška Veljkovoj ženi Bogdani tokom trudnoće. Kako joj pomažete i da li usput kod sebe otkrivate majčinski instinkt?

- Verujte mi da sam u poslednjih mesec i po dana bila zatrpana poslovnim obavezama i nisam imala prilike da se mnogo viđam sa snajom. Retko smo se sretale, ali kad god sam u prilici, uvek sednemo i ispričamo se.  Bogdana je, kao što sam izjavila u više navrata, zaista jedna od onih trudnica kojoj se uopšte ne primećuje da je trudna, ni po ponašanju, a ni po fizičkom izgledu, jedino što je odaje je već sad vidljiv stomak.  A što se mene tiče, nije mi se još probudio taj instinkt. Ne razmišljam o tome uopšte u ovoj fazi života. Mnogo toga još treba da ostvarim, uradim i proživim. To, naravno, kada bih se ja pitala. Sad ne znam, videćemo šta mi budućnost nosi.

Primećujete li da je brak sa Bogdanom do sada promenio vašeg brata i na čemu se to najviše vidi?

- Definitivno, nabolje. Dosta se smirio, uozbiljio, sazreo i smatram da je Bogdana dosta uticala na to. Doduše, tek ćemo videti kada se ostvari u ulozi oca, tu leži najveći ključ promene.

NE PROPUSTITE:
Rekla „NE“ CECI: Anastasija Ražnatović odbila duet s majkom

Posle Veljkove svadbe, osećate li u porodici pritisak da se udate?

- Apsolutno ne. Moja porodica zna moj stav i mišljenje o tome i niko me ne pritiska niti požuruje s tim. Puštaju me da sama rukovodim svojim emotivnim životom i ne mešaju se u njega, što je po mom mišljenju i normalno.

Napravili ste veliki uspeh u dosadašnjoj karijeri, u svim zemljama bivše Jugoslavije bili ste prvi na muzičkim listama, a vaša majka ne krije da je ponosna. Mislite li da je moguće da neka pevačica na ovim prostorima ponovi njen uspeh i da li ovi vaši prvi koraci ukazuju na to?

- Moja mama je ponosna na mene, a ja sam ponosna zbog njenog ponosa. Čitavog života divim se svojoj majci, pre svega kao mami, kao čoveku, a naravno, divim se i njenoj karijeri. Da li će neko postati zvezda koja će sijati približnim sjajem kao ona – ne znam. Znam da će moja mama još dugo biti zvezda broj jedan i sigurna sam da ono najbolje od nje tek sledi. Biću srećna da nižemo uspehe zajedno.

NE PROPUSTITE:
A mislili ste drugačije: Anastasija Ražnatović iskreno o KUĆNIM POSLOVIMA i šta joj najteže pada

Neizostavno je pitanje ovih dana, ali da li na bilo koji način na vaše planove utiče koronavirus? Da li ste od onih koji se plaše novonastale situacije?

- Ne plašim se, slušam uputstva i disciplinovano ih se pridržavam. Zbog ovog užasa koji je zahvatio čitav svet strašno sam tužna i molim se Bogu da zaštiti naš narod, ali i sve ljude na svetu i da ova pošast što pre nestane. Nadam se da ćemo svi postati krajnje odgovorni i na taj način zaštititi sebe od drugih i druge od sebe.

Kada je posredi neka vanredna okolnost poput ove, da li ste među svojima vi osoba na koju se oslanjaju ili se češće vi oslanjate na podršku drugih?

- Ako mislite na moju porodicu, svi smo odrasle, odgovorne osobe. Bez mnogo drame postavimo se u određenoj situaciji i trudimo se da funkcionišemo što normalnije. Sada je neophodno da bespogovorno primenjujemo sve mere koje su neophodne. Nema tu: “Ja sam navikao ovo, ti si navikao ono”. Ulog je prevelik za bilo kakav rizik.

NE PROPUSTITE:
Anastasija Ražnatović za „Story“: NE ŽELIM DA ZAVISIM OD MAJKE

Komentari (0)

Loading