Celebrity News

"On je čovek mog života": Nataša Bekvalac sa posebnim emocijama uputila poruku ovom muškarcu (foto)

"On je čovek mog života": Nataša Bekvalac sa posebnim emocijama uputila poruku ovom muškarcu (foto)

Pop zvezda Nataša Bekvalac često ističe koliko je vezana za svoju porodicu, a danas je posebno emotivnom porukom čestitala treći rođendan sestriću 

Nataša Bekvalac je nedavno proslavila rođendane svojih ćerkica Katje i Hane, a danas obeležava još jedan bitan rođendan u njenoj porodici.

Njen sestrić je napunio 3 godine, a pop zvezda mu je putem društvenih mreža uputila emotivnu poruku, kako samo ona to ume.

Nataša je izuzetno vezana za naslednike svoje sestre Kristine, Petru i Nou, a novosadska barbika se povodom sestrićevog rođendana prisetila trenutka kada ga je prvi put uzela u naručje.

Ona je bila uz svoju sestru na porođaju, a malenog Nou je zagrlila samo nekoliko trenutaka pošto se rodio.

- Na današnji dan pre tri godine rodio se muškarac mog života! Sećam se, tvoja mama Kika i ja sele smo u auto i slušale smo super muziku dok sam je vozila u porodilište. Smejale smo se. Doktorka mi je dozvolila da budem pored tvoje mame dok si dolazio na svet. Držale smo se za ruke, namučio si je dobrano...

- Tvoja mama, kao i u životu, bila je hrabra kao retko koja žena. A ti... prelep i glasan. Kao i sada. Naravno, pravo iz maminog stomaka u ruke sam te uzela ja i to je osećaj na kom sam doveka zahvalna i tebi i tvojoj mami. Srećan rođus Noklice moja - napisala je Nataša na Instagramu, dok su se brojni njeni obožavaoci pridružili čestitkama za malenog Nou.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:

Nataša Bekvalac čestitala ćerki rođendan: Hvala ti što me vodiš putem kojim idu malo hrabrije devojčice

Nataša Bekvalac: Ćerke su mi sve!

Popularna pevačica Nataša Bekvalac dane izolacije provodi sa ćerkama Hanom i Katjom na salašu u Čeneju. Inače, Nataša je salaš uredila neposredno pred rođenje druge ćerke Katje, u februaru 2018. godine.

Njen plan je bio da tamo živi sa ćerkama  i tadašnjim suprugom Lukom Lazukićem, međutim zbog porodičnog nasilja koje je doživela, od njega se razvela, pa u svojoj oazi mira uživa samo sa svojim mezimicama.

Nataša Bekvalac: Moj roditeljski zadatak je da pružam ćerkama svu ljubav koju imam. Trudim se i radim da njima obezbedim lagodan život i put posut laticama ruža, bukvalno. I sve ću učiniti da tako bude.

Lepa Novosađanka iza sebe je ostavila tri braka. To što je sada samohrana majka, kaže da ne vidi kao prepreku, već kao svoju prednost i privilegiju.

- Zahvalna sam što sam odabrana za ulogu samohrane majke, da kćerkama budem i Deda Mraz. Teško je ali i prelepo, privilegija je i one me čine srećnom i zadovoljnom ženom - rekla je nedavno Nataša Bekvalac u intervjuu za magazin "Hello".

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:

Nataša Bekvalac urnebesnim komentarom oduševila sve razvedene dame

Kaže da ispred muzike jedino stavlja decu i porodicu.

- Moj roditeljski zadatak je da pružam ćerkama svu ljubav koju imam. Trudim se i radim da njima obezbedim lagodan život i put posut laticama ruža, bukvalno. I sve ću učiniti da tako bude – rekla je Nataša za “Scenu” i dodala da sa starijom ćerkom ima otvoren odnos.

- Svesna sam da nikad ne mogu sve da držim pod kontrolom, ali moram biti upućena, ali uvek nešto promakne. Nisam sigurna da će Hana meni reći sve u životu jer i moji roditelji su mislili da znaju sve, pa nikad nisu znali. Moj roditeljski zadatak jeste da postavljam granice koje bi trebalo da poštuju moje ćerke - istakla je Bekvalčeva, otkrivajući da zbog roditeljskih zadataka jako malo spava.

- Od tri do pola šest ili šest. To su jedini sati kada sigurno spavam. Ne znam kako izdržim toliko budna, ali je tako. Đavo i ja nikad ne spavamo - dodala je pevačica kroz osmeh.

PROČITAJTE I: Nataša Bekvalac: Ono što me je emotivno ubijalo i pokidalo sve živce počelo je da mi nedostaje!

Komentari (0)

Loading