Celebrity News

Njene reči će se prepričavati: Jelena Bin Drai oštro uzvratila na prozivke da je "jadnica u haremu"!

Njene reči će se prepričavati: Jelena Bin Drai oštro uzvratila na prozivke da je "jadnica u haremu"!

Nekadašnja misica Jelena Bin Drai koja već godinama živi u Dubaiju, uživa u ljubavi sa suprugom šeikom Saidom bin Draijem.  Budući da mnogi komentarišu njen život u negativnom smislu, lepa misica odlučila je da odgovori na prozivke.

Jelena bin Drai ovih dana susrela se sa prozivkama na račun njenog braka i života koji vodi daleko van granica Srbije. Ona je na neprijatnosti koje su joj uputili na Instagramu, odgovorila diplomatski i sa osmehom. Imidž obrazovane i smerne dame, koja dostojanstveno odgovara na negativne kritike, nijednom nije opovrgnula.

Na zlurade komentare poput "jadnica u haremu", "ne mora da bude lepa, kad joj muž uvek ima novu i lepšu. Koji si redni broj?", odgovorila je oštro...

Pročitajte...

- Poslovice i izreke su deo svakodnevnog govora, izrazi su velikog iskustva, uvek nose pouku i putokaz za društveno i moralno ponašanje. To su mudrosti potekle iz naroda koje se uvek prihvataju kao istina. Najčešće su sažete kao filozofske misli koja često ima ritmičnost svojstvenu narodnim pesmama. Ova zbirka kao uostalom i sve druge narodne umotvorine poput moje omiljene "prodala veru za večeru" jasan su dokaz koliko su ovi divni produhovljeni pojedinci duboko religiozni, koliko su rečiti,kako prosto, ali opet lepo i uzvišeno, a često puta i jedrim humorom jednostavno iskazuju osećanje, bez da su ikada čuli za pravila po kojima se slažu misli u lep govor i besedu - napisala je Jelena Bin Drai i dodala:

- Poslovice, izreke i zagonetke krasi bogatstvo duha i izvanredan smisao za humor i satiru. Pojedine narodne umotvorine su oblik narodne književnosti koja se u narodu najduže održala, te se i danas koristi u 21. veku među pojedincima, evo ove vrste. Laku noć svirači, pesmom ste me opili, laku noć svirači, dušu ste mi dirnuli.

NE PROPUSTITE:
Divno se provode na LUKSUZNIM SKIJALIŠTIMA: Jelena Bin Drai sa suprugom u Švajcarskoj (foto)

 

View this post on Instagram

 

Poslovice i izreke su deo svakodnevnog govora, izrazi su velikog iskustva, uvek nose pouku i putokaz za društveno i moralno ponašanje. To su mudrosti potekle iz naroda koje se uvek prihvataju kao istina. Najčešće su sažete kao filozofske misli koja često ima ritmičnost svojstvenu narodnim pesmama. Ova zbirka kao uostalom i sve druge narodne umotvorine poput moje omiljene " prodala veru za večeru " jasan su dokaz koliko su ovi divni produhovljeni pojedinci duboko religiozni , koliko su rečiti ,kako prosto, ali opet lepo i uzvišeno, a često puta i jedrim humorom jednostavno iskazuju osećanje, bez da su ikada čuli za pravila po kojima se slažu misli u lep govor i besedu. Poslovice ,izreke i zagonetke krasi bogatstvo duha i izvanredan smisao za humor i satiru . Pojedine narodne umotvorine su oblik narodne književnosti koja se u narodu najduže održala , te se i danas koristi u 21 veku medju pojedincima ,evo ove vrste ????? laku noc svirači pjesmom ste me opili  laku noc sviraci  dusu ste mi dirnuli

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on May 2, 2020 at 3:52pm PDT

Jelena Bin Drai: Moj muž je opasno dobar frajer!

Ne osvrćući se na komentare koje joj upućuju na društvnim mrežama, Jelena Bin Drai živi život punim plućima.  Srpkinja koja je udata za Saida Bin Draija i sa njim već 18 godina živi u Dubaiju, nedavno se na Instagramu pohvalila kako ima zgodnog muža.

Nakon što je atraktivna majka troje dece postavila fotografiju markantnog Saida, tamošnjeg milionera i zaljubljenika u polo, prijateljice su joj uputile niz komplimenata na račun suprugovog izgleda, a nekadašnja mis Jugoslavije im je odgovorila:

– Moj muž je opasno dobar frajer.

Sliku na kojoj je njen zgodni suprug pratio je i interesantan opis koji opisuje životni balans. Jelenin sažetak glasio je:

- Istinski verujem u karmu. Svako dobije ono što zaslužuje! 

NE PROPUSTITE:
Jelena Bin Drai živi više od 5.000 kilometara daleko od Srbije, ali obeležava praznik KAO DA JE OVDE! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on Mar 3, 2020 at 9:37am PST

Jelena Bin Drai pokazala vilu 

Pre nekoliko nedelja, Jelena Bin Drai je putem društvenih mreža podelila fotografiju od koje zastaje dah. Nekadašnja mis Jugoslavije, Jelena bin Drai već godinama je udata za šeika Saida bin Draija, sa kojim je osnovala porodicu i ima troje dece, ćerku Asju i sinove Hilala i Hamdana.

Zbog situacije sa korona virusom i Jelena većinu vremena provodi u svom domu u Dubaiju okružena najmilijima.

A njen dom je ogromna nekretnina na samoj plaži, u dvorištu se nalazi bazen, dok je čitavo imanje ispunjeno cvećem i zelenilom.

– Ovde sve dobro dolazi na svoje mesto. Porodica je najsigurnije mesto – napisala je u opisu fotografije, a na ovom pogledu mnogi su joj pozavideli.

NE PROPUSTITE:
Zaintrigirala javnost FOTOGRAFIJOM: Šta radi suprug Jelene Bin Drai u društvu princa Harija?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on Apr 6, 2020 at 12:19am PDT

Komentari (0)

Loading