Celebrity News

Evo kako Cecina snajka izgleda u 9. mesecu trudnoće (foto)

Evo kako Cecina snajka izgleda u 9. mesecu trudnoće (foto)

Bogdana Rodić, žena Veljka Ražnatovića za manje od mesec dana postaće majka. Porodici Ražnatović i Rodić, Cecina snajka podariće unuka po imenu Željko.

Cecina snajka u 9. mesecu trudnoće izgleda fenomenalno!

Sin pevačke zvezde Cece Ražnatović, uspešni sportista Veljko Ražnatović u junu postaće otac, čemu se jako raduje. Dane u izolaciji, poznati bokser iskoristio je da uživa sa svojom suprugom na njenom imanju u Titelu, uživajući u prelepoj prirodi i ambijentu.

Iako je sve proteklo u redu, kako je pisao naš magazin "Story" Veljko je u velikoj meri bio zabrinut jer je želeo da svojoj supruzi i njihovom budućem detetu pruži najbolje moguće okolnosti. U strahu da bi opasan virus mogao da naškodi zdravlju njegove supruge, doneli su odluku da privremeno svoju svakodnevicu premeste u njen rodni Titel i napuste prestonicu gde je koncentracija virusa veća.

Svoje trudničke dane Bogdana je provodila u miru i harmoniji, na svežem vazduhu i sa dragim ljudima.

Iako smo Bogdanu često mogli da vidimo u raznim izdanjima za vreme trudnoće, poslednja slika ipak izazvala je veliko oduševljenje. Fotku u poodmakloj trudnoći, tačnije u 9. mesecu objavila je njena sestra Bojana, a simpatičnu fotografiju sa Instagram priče pratio je i takav opis.

- Ljubav moja danas ušla u deveti mesec! Još malko!

Svi su primetili da Bogdana Izgleda sveže, negovano i da nimalo se nije ugojila.

NE PROPUSTITE:
Pogledajte deo porodičnog imanja gde borave Veljko i trudna Bogdana! (foto)

Dok nastoji da svojoj supruzi bude od svake pomoći kako se datum njenog porođaja sve više primiče, Veljko se takođe trudi da ostane u dobroj formi. Nedavno je istakao i koliko su mu najnovija dešavanja teško pala.

– Trebalo je da imam jedan meč koji bi me bliže odveo evropskoj tituli. Trenirao sam pakleno i sve sam uradio kako bih tog dana dao sve od sebe, ali šta da se radi. Žao mi je što makar nismo mogli da održimo te mečeve bez publike. Da smo se drugi borac i ja testirali i da se pokazalo da nismo pozitivni, ne vidim zašto ne bismo mogli da se borimo. Neko pametniji od nas razmišlja o tome – izjavio je Ražnatović.

On se svrnuo i na ulogu oca koja ga uskoro očekuje. Kako je naveo, nadao se da će završiti s mečevima kako bi period nakon toga iskoristio da se maksimalno posveti porodici.

Čekam dete i zaista sam želeo da sada završim sa svim obavezama. Posle ću ipak morati da budem kod kuće i neću moći da treniram ovim tempom. Ipak, treniranje jeste sastavni deo mog života – istakao je Veljko i dodao da se tokom ovih dana „izolacije“ aktivno bavi i odgajanjem pasa, što mu je velika strast.

NE PROPUSTITE:
Šta kaže Ceca na ovo: Evo gde će živeti Bogdana i Veljko

Srbija će ponovo gledati pravo veselje kada se Cecina snajka bude porodila!

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana, venčali su se u novembru prošle godine, a uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja. Budući tata ne krije svoju sreću, a u intervjuu za „Blic“ otkrio je da se sinu raduje kao „malo dete“.

– Tome se radujem kao malo dete. Oduvek sam želeo da mi prvo dete bude muško. Anastasija je uvek imala problem u životu. Šalim se, naravno. Plašili su me svi kada je trudnoća u pitanju, ali moja žena je divna i prava je legenda, hvala bogu – rekao je on.

Veljko je otkrio i da priprema proslavu kada se Bogdana porodi.

– Pripremam pravo srpsko veselje sa svojim prijateljima, ali daleko od očiju javnosti.

NE PROPUSTITE:
Bogdana neutešna: Cecina snajka plače zbog ovoga! (video)

Komentari (0)

Loading