Celebrity News

Adel, da li si to ti?! Pevačica se transformisala do neprepoznatljivosti! (foto)

Adel, da li si to ti?! Pevačica se transformisala do neprepoznatljivosti! (foto)

Povodom rođendana pevačica Adel objavila je svoju fotografiju na društvenim mrežama i ostavila svoje pratioce u potpunom šoku! Toliko se promenila da su se pojedini fanovi zapitali - "Ko si ti i šta si uradila Adel?"

Britanska pevačica Adel svojim pratiocima za 32. rođendan priredila je pravo iznenađenje zbog koga su mnogi njeni pratioci ostali u šoku!

Povodom divnog dana koji je proslavila 5. maja, čuvena pevačica se zahvalila na lepim željama i čestitkama, te objavila svoju fotografiju na Instagramu.

Adel pozira u maloj crnoj haljini i skoro da ne liči na sebe. Zapravo, izgleda neprepoznatljivo.

- Hvala vam svima za rođendansku ljubav. Nadam se da ste svi ostali na sigurnom i pri zdravoj pameti u ovom ludom vremenu. Zahvalila bih i svim radnicima koji nas drže na sigurnom rizikujući svoje živote. Vi ste zaista naši anđeli - napisala je opisu fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele) on May 5, 2020 at 9:38pm PDT

„Mora da me zezaš“, napisala među prvima u komentaru manekenka Krisi Tajgen, a usledili su i ostali poput „O, Bože, nisam te prepoznala“, „Ko si ti i šta si učinila Adeli?“, „Čekaj, gde je Adele“…

Ali, bilo je i pozitivnih komentara: „Taj struk“, „Izgledaš neverovatno“, „Predivna si“, „Kakva transformacija!“…

Činjenica jeste da svi Adelini pratioci ostali zatečeni, kao i činjenica da je njena najnovija fotka samo za sat vremena dobila preko milion lajkova.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Otkrivena velika tajna razvoda pevačice Adel: Sad više ne želi ozbiljnu vezu, a evo ZAŠTO!

Drastična trasformacija

Ovo je, inače, prva Adelina objava na društvenim mrežama od decembra prošle godine kada se pohvalila novom figurom. Prvi gubitak kilograma mogao se primetiti još u oktobru, kada je uslikana na rođendanskoj zabavi repera Drejka.

Podsetimo, Adel je tokom drastične transformacije izgubila preko četrdeset kilograma!

Svetski mediji su početkom godine pisali kako je Adel počela drastično da mršavi posle razvoda od Simona Koneckog. Inače, ovaj par se rastao polovinom prošle godine posle osam zajedničkih godina. Tri su proveli bili u braku. Imaju sinčića Angela nad kojim sada imaju zajedničko starateljstvo.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Otkriveno! Ovo je dijeta pomoću koje je Adel skinula više od 40 kilograma

Adel se transformisala! Recept je razvod?

Pevačica Adel se Sajmonom rastala polovinom prošle godine. Prolazila je kroz težak period jer je na nju ovaj razlaz uticao kako psihički, tako i fizički.

- Ona je odlučila da promeni svoje životne navike i potpuno se posvetila dijeti i svom zdravlju. Istina je da ponekad voli više da popije, ali ništa od toga nije uzelo maha. Prolazila je kroz turbulentan period tako da je i stres bio jedan od uzroka za njeno mršavljenje. Sada kada je ostavila nekadašnjeg supruga, potpuno se posvetila sebi, životu, izlascima, karijeri i detetu. Uspela je da skine skoro dvadeset kilograma. Uskoro izlazi i njen novi album - izjavio je nedavno izvor blizak pevačici, a preneli strani mediji.

Posle razvoda, ona je angažovala i jednog od najboljih privatnih trenera Daltona Vonga koji inače radi s velikim holivudskim zvezdama ne bi li ih pripremio na filmske transformacije koje zahtevaju uloge.

Adel jeste uz pomoć Sirtfud dijete izgubila kilograme i jeste se transformisala uz pomoć privatnog trenera, ali, ipak, izgleda da će mnogima nedostajati ona stara Adel i njen moćan glas...

PROČITAJTE JOŠ: Bivši muž joj ispraznio novčanik: Adel ostaje bez ičega?

Komentari (0)

Loading