Celebrity News

Lice je objasnilo sve! Evo zašto više niko ne gleda u telo Ane Nikolić (foto)

Lice je objasnilo sve! Evo zašto više niko ne gleda u telo Ane Nikolić (foto)

Telo Ane Nikolić prethodnih meseci, glavna je tema domaćih medija, ali i društvenih mreža. Međutim, od juče svi pričaju o njenoj novoj frizuri i prelepo negovanom licu.

Telo Ane Nikolić ponovo je ono staro. Mukotrpna borba sa viškom kilograma konačno je rezultirala uspehom, a pop zvezda svoju titulu najsekspepilnije dame ponovo s ponosom nosi.

Budući da je u raznim gostovanjima na televiziji otvoreno pričala da je imala preko 100 kilograma, kritike sa kojima se susretala nakon porođaja 2017. sasekla je u korenu. Ana Nikolić sudeći po fotografijama koje objavljuje, izgleda bolje nego na početku karijere.

Istovremeno dok su se naši mediji bavili izgledom tela Ane Nikolić i hronološki pratili njenu borbu sa kilogramima, na drugoj strani sveta, sličnu borbu vodila je i Adel. Mlada pevačica koja je takođe patila od viška kilograma, nakon razvoda izgbila je 45. Kako su pisali inostrani mediji, a domaći prenosili, za njenu liniju bio je zadužen "razvod braka". Slična situacija kao i kod Ane Nikolić, spekulisalo se.

NE PROPUSTITE:
Ana Nikolić posle svega priznala: Volela bih da sam ostala sa Rastom!

Međutim, u emisiji “Premijera vikend specijalAna Nikolić otkrila je da je za mršavljenje najbitniji motiv, spomenuvši upravo i pomenutu Adel koja je smršala do neprepoznatljivosti.

– Videla sam da je Adel smršala, ali dve ključne reči su ‘nakon ‘razvoda’. Motiv je mnogo važan. Malo šale, ali ne, ja sam smršala uz tablete i vežbanje. Sad očekujem ulogu u nekom svetskom filmu, može Džejms Bond – rekla je Ana.

Iako je ovih dana telo Ane Nikolić bilo u fokusu, pop diva jučerašnjom slikom raspametila je sve na društvenim mrežama. Ana Nikolić objavila je fotografiju sa novom frizurom, ali ono što je svima zapalo za oko jeste njeno prelepo, sveže, negovano lice i radostan osmeh.

Na njoj se jasno vidi da je sada ponovo zadovoljna i srećna u svom telu.

Šta vi mislite?

NE PROPUSTITE:
Na korak do anoreksije! Adel smršala 45 kilograma, svi su primetili njen jezivo tanak struk (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on May 10, 2020 at 5:13am PDT

Telo Ane Nikolić - Odličan i delotovoran recept za mršavljenje!

Pravi recept, za koji možemo reći da je pun pogodak za skidanje kilograma, krije se u posebnom režimu ishrane koji je pevačica sprovela u svojoj svakodnevici. Ana Nikolić imala je jaku volju da pobedi predrasude i sve osude zbog fizičkog izgleda, u čemu ju je podržao i bivši suprug Rasta. 

Ana Nikolić sada sa ponosom pokazuje svoju novu liniju. Režim koji je sprovela veoma je jednostavan a ukoliko ste se ugojili u izolaciji, možete ga primeniti kako biste povratili svoju staru figuru.

– Kako sam smršala? Tako što sam smanjila unos kalorija za sedamdeset odsto, jedem sve, ali u veoma malim količinama. Treniram mnogo, skoro svakog dana. Pijem svoje tablete za mršavljenje, to je jedini način i jedina istina za moje mršavljenje. Pre svega, odluka u glavi, jer dugo mi je trebalo da odlučim. Kada sam odlučila i presekla, onda je sve išlo svojim putem. Nije bilo lako skinuti jednu celu sebe, ali sve je stvar odluke – ispričala je Ana za dnevni list Blic.

NE PROPUSTITE:
Ana Nikolić posle svega priznala: Volela bih da sam ostala sa Rastom!

Telo Ane Nikolić očaralo domaću scenu, ali transformacija Adel šokirala je ceo svet

„Internet dijeta“, koju su kreirali i istraživali nutricionisti Ejdan Gogins i Glen Maten, postala je planetarno popularna kada je britanska pevačica Adel zahvaljujući njoj izgubila 44 kilograma za četiri meseca. Nekada punačka engleska zvezda doživela je fizičku transformaciju i potpuno je stesala figuru zahvaljujući sirtfud dijeti. Nedeljni raspored baziran je na ciklusima, a ishrana je veoma restriktivna kako kalorijski, tako i u pogledu namirnica.

Kod ove dijete najvažniji je kalorijski unos i namirnica koje ćete unositi tokom dana. Nema prejedanja, kasnih večera, gaziranih pića i opuštanja.

Kompletni režim ishrane pomoću kog je Adel skinula više od 45 kilograma, pogledajte OVDE. 

Komentari (0)

Loading