Celebrity News

Bivše će svisnuti: Bred Pit uskoro ponovo pred oltarom!

Bivše će svisnuti: Bred Pit uskoro ponovo pred oltarom!

Emotivni status Breda Pita posle razvoda od Anđeline neprestano je tema medija. Isto važi i za Dženifer Aniston. Pošto se čuveni glumci ne izjašnjaju po tom pitanju, mesta za spekulacije ima mnogo. Dok ne potvrde ili demantuju razne teorije, pogledaćemo šta zvezde kažu...

Novinske stupce velikih svetskih medija neprestano privlači čuveni holivudski trio - Bred Pit, Dženifer Aniston i Anđelina Džoli.

Često ih ponovo spajaju i razdvajaju i pratioci na društvenim mrežama.

A onda je nedavno u 'igru' ušla i treća ženska osoba - umetnica Alaja Šokat.

Budući da jedna vest smenjuje drugu i čuveni glumac se dovodi su emotivnu vezu sa nekom od nje tri, istina ostaje da 'visi' u vazduhu.

Čuveni glumci se ne oglašavaju povodom svog ljubavnog statusa, što ostavlja dovoljno prostora za spekulacije. A i oni su navikli na razne napise pošto to već dugo traje.

Pošto mediji ne mogu da otkriju pravu istinu, publika je željna novih vesti, pa svi čekaju momenat kada će neko od njih otkriti šta se dešava u njihovim privatnim životima...

Odgovor u zvezdama: Bred Pit pred oltarom?

Do tada, možemo da pogledamo šta kažu zvezde...

- Od prošle godine je pod uticajem energije “emotivne prošlosti” i prolazi kroz snažnu emotivnu katarzu koja u njemu budi duboko potisnute emocije ljubavi pomešane s grižnjom savesti za postupke prema voljenoj osobi iz prošlosti. U 2020. godini taj će uticaj i trend trajati i Breda će potpuno preplaviti - kaže astrološkinja Anđelka Subašić.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Dok se Anđelina i Dženifer gledaju preko nišana, glumac Bred Pit uživa u novoj ljubavi!

Što se tiče ličnosti slavnog glumca, ona kaže:

- Rođen je s takvom konstelacijom zvezda koja mu je osigurala ljubav i omiljenost kod žena, počevši od mame, potom devojaka i žena s kojima je bio u ozbiljnijim vezama. On zna kako “prijateljskim” pristupom da priđe ženi, jer tako pokazuje kako u njoj ne vidi seksualni objekat.

- Nije sklon prolaznim avanturama, već želi da pronađe ženu s kojom će ostati. Ona mora da ima ugled i društveni status. Mora da bude materijalno samostalna i, naravno, mora u njemu da vidi “jedinstvenog i jedinog” muškarca. U njemu žene osete njegovu žensku stranu karaktera koja ih privlači nežnim izgledom, dečački sanjarskim plavim očima, vedrim osmehom, ali i time što kod žena budi zaštitnički i majčinski osećaj očaranosti tim dečakom. Njegove umetničke potrebe nisu isključivo u području glume već ga jako zanima (pre)uređivanje nekretnina, arhitektura. Pametan je, a ne samo lep - ističe Subašićeva.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Izvini Anđelina! Bred Pit i Dženifer Aniston oduševili svet, stiže devojčica!

Bred Pit pred oltarom u junu?

Što se tiče žena u Bredovom životu, astrološkinja Anđelka Subašić je izabrala Dženifer Aniston.

- Dženifer je vrlo dinamična osoba. Njena ženstvenost je na sličan način istaknuta kao što je to muževnost Breda Pita. Ona je lepotica, ali nije sladunjava. Ispod njene lepote “proviruje” muška snaga. U odnosima s muškarcem očekuje da je stalno osvaja i da je nikada ne smatra osvojenom, “zdravo za gotovo”.

- Privlače je muškarci koji su spremni na potpunu predanost partnerstvu, ali su se pokazali slabiji od nje. Ona je svoj identitet bila podredila Bredu Pitu i dala mu je svu svoju strast i privrženost parirajući mu svojom snagom, inteligencijom i lepotom. Ali upravo je on bio taj koji ju je shvatio “zdravo za gotovo” i predao se avanturi života s Anđelinom Džoli. Sada Jennifer svojim podsvesnim otporom kažnjava Breda za osećaj “izdaje” koji je doživjela s njim. Spremna je na odnos s njim, ali po njenim pravilima.

- Emocije i hemija među njima su neupitni. U junu 2020. možemo očekivati njihovo ponovno venčanje ili barem njegovu najavu - zaključuje astrološkinja Anđelka Subašić.

Jun je blizu... Videćemo da li su zvezde u pravu...

Komentari (0)

Loading