Celebrity News

Neočekivani emotivni obrt: Dženifer Aniston ima novog dečka?

Neočekivani emotivni obrt: Dženifer Aniston ima novog dečka?

Priča između Dženifer Aniston i Breda Pita dobila je nastavak, a prema pisanju tabloida "National Enquierer" potpuno neočekivan…

 

Fatalan susret Breda Pita i Dženifer Aniston na dodeli nagrade američkog udruženja filmskih glumaca SAG (Screen Actors Guild) krajem prošle godine i topli zagrljaj između dvoje bivših supružnika izazvali su ogromnu pažnju medija. I brojnih fanova čuvenog para.

Mnogi su, tako, došli do zaključka da su se između Breda i Dženifer ponovo probudile emocije, te da su naumili da obnove svoju vezu. I ne samo to. Priču o probuđenoj strasti podgrejale i tvrdnje prolaznika koji su popularnu glumicu videli dok je isprobavala venčanice na Beverli Hilsu.

- U haljini su se videla njena gola mišićava leđa, baš kao u onoj koju je nosila kada se udala za Breda - rekao je izvor za jedan američki tabloid.

Međutim, izgleda da se lepa pedesetogodišnjaka sprema da ponovo da stane pred oltar, ali ne sa Bredom...

NE PROPUSTITE:

Bred Pit i Dženifer Aniston ponovo u vezi, a evo šta su o njihovoj ljubavi rekle žene u Srbiji

Dženifer Aniston se vratila Džonu Mejeru?

Prema pisanju brojnih svetskih tabloida, Dženifer je nedavno uhvaćena u društvu bivšeg dečka, 42-godišnjeg kantautora Džona Majera.

- Da je Džon ljubav njenog života, javna je tajna među njenim prijateljima. Dženifer je bila mnogo tužna kada je on otišao od nje - rekao je neimenovani izvor za "National Enquirer".

Podsetimo, Dženifer i osam godina mlađi muzičar bili su zajedno oko godinu dana tokom 2008. i 2009. godine. Upoznali su se na jednoj zabavi povodom dodele Oskara, ali njihova ljubav nije dugo trajala. O razlozima rastanka dugo se nagađalo. Pričalo se kako joj Džon nije bio veran, da ne želi da se skrasi, a pominjala se i razlika u godinama.

Poznati zavodnik je posle rastanka sa Dženifer u više navrata priznao kako zbog toga žali.

- Uvek ću žaliti što to nije potrajalo. Na neki način i dalje želim da budem sa njom - govorio je muzičar.

PROČITAJTE I: Izvini, Dženifer! Anđelina Džoli tuži glumicu, sledi raskrinkavanje!

Dženifer ljubomorna - Bred Pit uhvaćen u provodu sa Alajom Šavkat

Tabloid "National Enquirer" tvrdi da je Dženifer obnovila vezu sa mladim muzičarem zbog ljubomore.

Naime, Bred Pit je već nekoliko puta u skorije vreme uhvaćen u društvu 30-godišnje glumice Alaje Šokat.

U poslednje vreme više puta su bili nasamo u izlasku. Pre toga su krajem prošle godine zajedno otišli na jednu popularnu predstavu. Uhaćeni su i u jednoj poznatoj umetničkoj galeriji.

- Samo su povezani ljubavlju prema umetnosti - tvrdili su tada njihovi poznanici.

- Bred Pit je fan njenog rada. Ona je velika faca na umetničkoj sceni Los Anđelesa. Bred je nakon razvoda od Anđeline počeo da se druži sa zanimljivim ljudima iz umetničkih krugova. Tako je došlo do njihovog zbližavanja. On ne priča mnogo o svojoj ljubavi prema umetnosti, ali je to bitan deo njegovog života - otkrio je njegov prijatelj.

Inače, Alaja, pored toga što se bavi glumom, poznata je i po apstraktnim slikama koje stvara. Ćerka arapskog producenta i domaćice počela je da se bavi glumom još kao desetogodišnjakinja zahvaljujući očevim vezama u filmskoj industriji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alia Shawkat (@__mutantalia__) on Sep 22, 2019 at 12:44am PDT

Ko je Alaja Šokat?

Rođena je 1989. godine u Riversajdu, u Kaliforniji. Najpoznatija je po ulogama u seriji "State of Grace", gde je tumačila lik 12-godišnje Hane Rejbum. Proslavila ju je uloga Mejbe Fank u sitkomu "Arrested Development". Glumila je i u horor-komediji "The Final Girls", kao i satiričnoj seriji "Search Party".

Njena majka Dina Šokat je ćerka poznatog glumca Pola Berka, a njeno poreklo je irsko, norveško i italijansko. Sa druge strane, Alijin otac Toni Šokat je filmsi producent, rođen u Bagdadu. Glumica je odrasla u Palm Springsu i ima dva brata.

PROČITAJTE I: Dok se Anđelina i Dženifer gledaju preko nišana, glumac Bred Pit uživa u novoj ljubavi! (foto)

Bred Pit - Da li je vreme za nove ljubavi?

Posle rastanka sa Anđelinom Džoli 2016. godine, Bred Pit nije bio raspoložen za emotivne veze već je fokus stavio na decu i karijeru. Uspeo da sa bivšom suprugom napravi dogovor oko dece, usledio je Oskar, kao i brojne druge nagrade za ulogu u filmu "Bilo jednom... u Holivudu" Kventina Tarantina.

Budući da je dosta vremena prošlo od velikog emotivnog zanosa koji je imao sa Anđelinom, možda je napokon došlo vreme da svoje srce otvori za nekog drugog.

Možda je to, upravo, pomenuta devojka iz alternativnih holivudskih krugova. Ako mu bivše dozvole...

Komentari (0)

Loading