Celebrity News

Jelena i Ivan Bosiljčić „složili stvari“ na svoje mesto: Ovo je plan supružnika!

Jelena i Ivan Bosiljčić „složili stvari“ na svoje mesto: Ovo je plan supružnika!

Popularni supružnici, Jelena i Ivan Bosiljčić, pop pevačica i glumac s internacionalnom karijerom, opisuju nam kako su provodili karantinske dane s ćerkom Ninom, prisetili se anegdota iz bračnog života i otkrili šta je sve potrebno da bi jake emocije bile i ostale svete

 

Jelena i Ivan Bosiljčić sigurno spadaju među najpoznatije supružnike na javnoj sceni, a žive u skladnom braku s ćerkom Ninom (8), pomalo povučenim načinom života.

Ipak, pop zvezda Jelena Tomašević Bosiljčić (36) i glumac Ivan Bosiljčić (41) na svom zajedničkom putu nailazili su na brojne prepreke, kao i svi parovi, ali su uz mudrost i ispravnost odluka uspevali da prevaziđu svaku prepreku.

Ivanovo preseljenje u Moskvu zbog posla s lakoćom su prihvatili, i to okrenuli u sopstvenu korist. Pandemiju koronavirusa takođe su prihvatili bez fatalizma i preteranog straha i porodične dane provode bez tenzija, u ljubavi i miru, posvećujući se jedno drugom.

Karantinski dani kod Bosiljčića

Kako provodite karantinske dane s Ninom i kako se osećate od početka pandemije?

IVAN BOSILJČIĆ : Iskreno da vam kažem, ja sam već planirao da, kada do aprila završim sva svoja snimanja, priuštim sebi jedan višemesečni odmor, koji bi izgledao otprilike isto ovako kao ovaj naš karantin. Tako da je u ovim okolnostima moj odmor i moja dvadesetčetvoročasovna posvećenost porodici samo počela malo ranije.

JELENA TOMAŠEVIĆ BOSILJČIĆ : Pored svakodnevnih kućnih poslova, dani su mi ispunjeni od jutra do večeri radom domaćih zadataka s Ninom, kako preko televizije, tako i u svakodnevnom kontaktu s Nininom učiteljicom. Mislim da ćemo svi mi roditelji još više ceniti rad i posvećenost svih prosvetnih radnika, jer tek sada shvatamo koliko se oni zapravo bave našom decom.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
U teškim vremenima Jelena Tomašević ovom fotografijom ganula celu Srbiju!

Ivan i Jelena Bosiljčić "složili stvari" na svoje mesto

Da li su se emocije u vama smenjivale s razvojem situacije i šta ste naučili tokom ovog perioda?

J. T. : Tokom ovog perioda naučila sam da ću sigurno praviti još jasnije prioritete u životu, kako u poslu, tako i u odnosu s ljudima. Svakako ću više ceniti momente na sceni i van nje, jer sam imala mnogo vremena u ovom periodu da "složim stvari" na svoje mesto.

I. B. : U poslednje vreme mnogo se raspravljalo na temu slobode, kome je šta uskraćeno i ko na šta ima pravo. Svako od nas je u ovom periodu mogao da se podseti da je veliki deo slobode u nama samima, a ne u zakonima ili otvorenim granicama. Ponekad je vrlo korisno biti izolovan od sveta – askeza nije ništa novo u našim genima. S druge strane, cela ova situacija desila se u vreme vaskršnjeg posta, tako da je meni prirodno bilo da se malo primirim i o svemu razmislim.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Kuju planove: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić POKREĆU NOVI BIZNIS?

Ivan Bosiljčić u ulozi hausmajstora

Da li ste ovaj period iskoristili da radite sve ono što volite a nemate za to vremena? Ili ste ga ispunili novim znanjima, veštinama, hobijima?

J. T. : Pored toga što svakodnevno eksperimentišem s novim receptima u kuhinji, gde se sa mnom neizmerno zabavlja moja Nina, ja sam i na onlajn vezi sa svojim muzičarima i saradnicima, gde preslušavamo i uvežbavamo nove pesme, koje planiram da snimim kada prođe sve ovo.

I. B. : Na kućnu adresu stigle su mi nove metalne police za garažu. Uživam da se bavim najjednostavnijim radovima po kući, šrafljenjem i testerisanjem. Tako da sam s velikim zadovoljstvom reorganizovao svoju garažu i ostavu za alat.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Jelena Tomašević otkrila kako se ZAISTA NOSI sa „vrelim“ scenama supruga Ivana Bosiljčića

Pritisak zbog korone

Svi smo ovo doživeli kao vreme u kome nemamo apsolutnu kontrolu nad onim što se dešava u našim životima. Volite li da imate kontrolu nad životom i do koje mere?

I. B. : Neizmerno mi je žao svih koji su oboleli od ovog virusa ili su izgubili nekoga od svojih bližnjih. A sve koji su ostali zdravi, a to je ogromna većina nas, podsetio bih da razmisle kada su poslednji put spavali u gradu bez buke i s potpuno čistim vazduhom, kada su poslednji put imali vremena da se čuju sa apsolutno svim dragim ljudima, počevši od roditelja. I zamolio bih ih, kada se uskoro sve vrati u normalu i kada nas dočekaju svi stari problemi, da ne zaborave koliko je zdravlje dragoceno.

J. T. : I van ove situacije trudim se da ne planiram grčevito i pod pritiskom. Iskoristila sam ovaj period da pustim da neke ideje sazru da bih bila sigurnija u njihovu ispravnost.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
OKRENULA NOVI LIST: Evo šta Jelena Tomašević već dva meseca radi ZBOG ZDRAVLJA

Mislite li da svi imamo ispisanu sudbinu ili je sami stvaramo? Šta mislite o ideji da snagom svoje volje možemo sve?

I. B. : Ne verujem u sudbinu, a snaga volje može biti izuzetno korisna za čoveka i njegov napredak.

J. T. : Po mom iskustvu, životni izbori nam određuju put kojim idemo. U tome veliku ulogu igra preuzimanje odgovornosti za postupke i izbore koje pravimo, a oni zavise od pravilnog duhovnog života. Svakako se ne sme zaboraviti da je dobar put dar od Boga, a ne samo naša zasluga.

Koje životne lekcije ste oboje naučili otkako je Ivan počeo da boravi u Rusiji i da li je bilo momenata kada ste zažalili zbog te odluke?

I. B. : Apsurdno je, ali istinito da sam više vremena provodio sa svojom porodicom dok sam radio u Moskvi nego kada sam u Beogradu snimao dva projekta istovremeno. Pred producentima glumac mora da ima jasan stav, jer vam niko dobrovoljno neće dati slobodan dan, niti će vas pitati kako vam je porodica. Mladi glumci teško da to mogu sebi da obezbede, ali treba ka tome da streme.

J. T. : Proveli smo mnogo lepo leto u Petrogradu gde je Ivan prošle godine snimao. Toliko smo vremena proveli tamo i toliko smo dobro upoznali grad da smo imali svoje kutke u njemu, svoj kafić, svoj park, svoj trg. Uz našu dobru organizaciju, nismo imali utisak razdvojenosti.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Dete treba da nauči da voli, tako će izrasti u dobrog čoveka

Brak za primer

Pravi ste primer skladnog braka na javnoj sceni. Da li vam to nekada predstavlja veću odgovornost nego što biste hteli i da li vam ikad to stvara pritisak?

J. T. : Brak je sam po sebi velika odgovornost i iziskuje mnogo truda. A možete zamisliti koliko je ta odgovornost umnožena kada su u braku dve javne ličnosti, kojima se s vremena na vreme meri svaka reč, delo ili pojavljivanje. Vama hvala na komplimentu, ako smo bar jednom paru bili podstrek za zajednistvo i umnoženje ljubavi, ja sam mnogo srećna.

Koji savet koji ste dali Nini do sada smatrate najdragocenijim za život?

I. B. : Pre neki dan čuo sam kako je Jelena rekla Nini da ne mora uvek da bude savršena u svemu, da uvek pobeđuje, dovoljno je da se potrudi da pruži svoj maksimum. Odjednom mi je u ovom našem svetu u kome se očekuje da svi budemo idealni i najbolji, ovo zazvučalo kao savršena podrška i recept za ličnu slobodu, ne samo deci nego i odraslima.

PROČITAJTE JOŠ: JELENA TOMAŠEVIĆ I IVAN BOSILJČIĆ – Naš najlepši ritual ljubavi

Ko je kome u kojoj situaciji voda u vašem odnosu i da li ste često oboje vatra? Kako izgleda kada se dve vatre rasplamsaju?

J. T. : Ponekad se desi da na dnevnom nivou nekoliko puta zamenimo te uloge, ali najbolje nam je kad je mirno more (smeh).

Najčešće ponavljana stvar od početka pandemije – sami sebe smo podsećali na čemu smo zahvalni. Na čemu ste vi zahvalni životu i da li ste i ranije imali svet o tome?

I. B. : Izuzetno sam zahvalan životu što, i kad sam pravio greške, nisam mnogo stradao od toga. Brzo sam se oporavljao i zahvalnost koju sam osećao bila mi je glavni motiv da nikada ne ponovim te greške.

J. T. : I kada sam imala mnogo manje nego što imam sada, i kada nisam bila ostvarena kao umetnik, osećala sam zahvalnost životu na svemu, to je možda najdragocenija stvar koju su me naučili roditelji. Kako sam odrastala i ostvarivala se, moja zahvalnost je mogla da postaje samo veća.

PROČITAJTE JOŠ: Ivan Bosiljčić otkrio kako je ZAPROSIO Jelenu Tomašević!

Jelena Tomašević: Najšašaviji period je bio onaj kada sam bila u drugom stanju

Kada ste bili najsrećniji a kad ste se osećali najviše živi u vašoj dugogodišnjoj vezi?

J. T. : Možda je najšašaviji period bio onaj kada sam bila u drugom stanju. To je bila trudnoća kakvu bih poželela svakoj ženi. Mislili smo da je to poslednja šansa da putujemo i da se zabavljamo, jer kad dođe Nina, sve će se promeniti. Tog leta putovali smo u Veneciju, London, Pariz, Toronto, bili smo dugo na moru. Međutim, kad se beba rodila, vrlo brzo smo nastavili s našim putovanjima, samo s njom.

I. B. : Sećam se, kad smo bili u Parizu, Jelena u poodmakloj trudnoći, raspoložena i euforična hoće da se popne uz neke uske stepenice na vrh Notr Dama i da odozgo vidi grad. Džabe sam je odgovarao da to ne uradi, odustala je tek kad je videla natpis "Zabranjeno za trudnice i stare osobe". Uhvatila me je za ruku i rekla: "Dobro, nema veze, idemo mi na Ajfelov toranj" (smeh).

Koje je najvažnije obećanje koje ste sebi dali?

I. B. : Nisam ništa sebi obećavao, niti ću. Ako ne ispunim obećanje, mogu da izgubim poverenje u sebe. Kud ću onda?!

J. T. : Svakodnevno se trudim da održavam dobru meru u svemu, a ako se ona poremeti, nastojim da je brzo vratim u normalu.

PROČITAJTE JOŠ: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić o MEZIMICI: Nina nas gane pevanjem kroz kuću

Od početka su se borili jedno za drugo

Od momenta vašeg upoznavanja i spajanja, da li ste bili u prilici da se borite jedno za drugo? Da li je ljubav koja uključuje borbe i prevazilaženje prepreka lepša od one bezbrižne?

J. T. : U životu se ništa ne podrazumeva, a naročito ne da vas neko voli. Zato sam zahvalna Bogu što imam koga da volim i za koga da se borim.

I. B. : U "Himni ljubavi" je zapisano: "A sad ostaje vjera, nada, ljubav, ovo troje, ali od njih najveća je ljubav". Ovo vam citiram da bih vas podsetio da ljubav nije sentimentalna i jednostavna stvar koja opstaje sama od sebe, ljubav je sveta. A da bi se dostigla svetost, potrebna je velika žrtva i veliki trud.

PROČITAJTE JOŠ: LJUBAV JE TO: Jelena Tomašević otkrila šta njen suprug voli kada ona NE URADI

Komentari (0)

Loading