Celebrity News

Nakon drame oglasila se Nataša Bekvalac: Dugo mi je trebalo da prevaziđem strah!

Nakon drame oglasila se Nataša Bekvalac: Dugo mi je trebalo da prevaziđem strah!

Poznata pop diva Nataša Bekvalac, tokom izolacije doživela je neprijatnost kada joj je nepoznati muškarac upao na salaš u kom je boravila u Čeneju.

Nataša Bekvalac obaveznu izolaciju provela je u porodičnoj kući nedaleko od Novog Sada, a sa ćerkama Hanom i Katjom uživala u prelepom ambijentu svog doma. Iako se činilo da je sve kako treba, zatvoren prostor i nemogućnost kretanja učinilo je život sasvim drugačiji od uobičajenog.

Poznata pop diva je tokom karantinskih dana doživela neprijatnost kada joj nepoznati muškarac upao u kuću dok se bezbrižno igrala sa ćerkama. Na pitanje ko je, i zbog čega se iznenada našao u njihovom domu, odgovorio je da je došao da donese poklone.

Ovaj nemili događaj potresao je pop divu, ali je policija ubrzo intervenisala. Mira za pop divu nije bilo čak ni u strogoj zabrani karantinskih mera.

NE PROPUSTITE:
Nataša Bekvalac čestitala ćerki rođendan: Hvala ti što me vodiš putem kojim idu malo hrabrije devojčice

Nataša Bekvalac - Dugo mi je trebalo da poćnem da komuniciram sa ljudima!

Nakon više od 45 dana karantina, mnogi ljudi bolje su upoznali sebe. Neko je iznedrio nove veštine i bavio se sobom i unutrašnjim mirom, dok drugi, nažalost, za to nisu imali vremena. Za "novosadsku Barbiku" ovo je bio presudni period, pa kako diva najavljuje, krčkaju se nova iznenađenja.

Nataša Bekvalac juče je obradovala svoju publiku, obavestivši ih da se vraća u igru. Kako je istakla, kreće u pripremu novog albuma, čemu se mnogo raduje.

Međutim, Nataša je ovo obraćanje fanovima počela emotivnim rečima.

- Dugo mi je trebalo da se "odvežem" od ovog stanja, da počnem da komuniciram sa ljudima, da osetim slobodu unutar sebe, prigrlim svoje greške, prevaziđem strah za svoju porodicu i sebe, da zapevam na probi, sednem u auto, da se ne bojim!

NE PROPUSTITE:
Žena za sve: Nataša Bekvalac u nikad viđenom izdanju (foto)

Nataša Bekvalac - Ljubav je jedini ispravan put!

Nataša Bekvalac je u svom statusu objasnila da je prošla kroz čudan period i da se polako vraća na jedini ispravan put - put ljubavi. 

- Čudan neki period, još jedna lekcija, vraćanje na put koji je jedini ispravan. Na put ljubavi! Čim sam otpustila strah udahnula slobodu počele su da se dešavaju predivne konekcije, dobra energija, počela je ponovo da mi se dešava muzika. Polako ulazim u proces stvaranja albuma, radujem mu se kao da mi je prvi i jeste prvi! Ulazim kao nova,spremna za novo, kao da nikada do sada nisam to radila, kao da nemam iskustva, predivno je - napisala je Nataša na svom "Instagram" profilu.

NE PROPUSTITE:
Menja život iz korena! Nataša Bekvalac najavila totalni preokret (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Feb 1, 2020 at 4:36am PST

Komentari (0)

Loading