Celebrity News

Teško detinjstvo i razvodi: Da li je Dženifer Aniston nesrećna žena?

Teško detinjstvo i razvodi: Da li je Dženifer Aniston nesrećna žena?

Saga o omiljenom holivudskom paru, Dženifer Aniston i Breda Pita nastavlja se.

Dženifer Aniston je nakon svega, sada ponovo privučena kroz filter tračeva. Pojavila su se nagađanja da se glumica blisko druži sa još jednim bivšim, muzičarem Džonom Majerom.

Zabavno je čitati stotine različitih navoda o aktuelnom ljubavnom statusu glumice Dženifer Aniston. Međutim, treba procesuirati tu gomilu informacija, sabrati, oduzeti i izvući išta smisleno iz onog što skupa ukazuju, dolazimo do toga da je to težak posao.

Ako je makar polovina od svega što se piše istina, verovatno nije lako ni samoj Dženifer. Najpre, čini se da popularna „Prijateljica“ ovih dana prolazi kroz fazu obnavljanja dobrih odnosa s bivšim momcima.

O onom koji vam prvo pada na pamet nešto kasnije, ali protekle sedmice prolomila se vest da se glumica intenzivno druži s muzičarem Džonom Majerom.

NE PROPUSTITE:
Bred Pit konačno ubedio Dženifer Aniston da kaže „da“!

Mnogi su zato požurili da zaključe da je ovaj nekadašnji par ponovo u vezi. Dok potvrde o tome ne stižu, upućeni tvrde da su oni već dugo samo drugari. Dženifer je još nakon njihovog raskida imala šta da kaže.

– Osećali smo ljubav jedno prema drugom, ali istovremeno smo znali da ipak treba da probamo s nekim drugim, to je vrlo bolno – požalila se svojevremeno Anistonova.

Da li se sada slično oseća i kada je u pitanju Bred Pit? Sve otkako su zajedno uslikani na dodeli SAG nagrada fanovi ne prestaju da navijaju za njihovo pomirenje, ali zvaničnih potvrda za to nema. Međutim, glavna vest u inostranim medijima glasila je da dane karantina poznati glumac provodi upravo kraj Dženifer, te da se uselio u njenu luksuznu vilu.

Dženifer i Bred vrlo su odgovorni što se tiče mera opreza. S obzirom na to da nisu u kontaktu s puno ljudi, misle da je sigurno da se druže s bliskim osobama. Održavaju redovne sastanke sa osobljem i poslovnim saradnicima, koji ih obaveštavaju o tome što se događa u Holivudu. Kada završe s poslom, virtuelno se druže sa svojim selebriti prijateljima – naveo je njihov prijatelj.

NE PROPUSTITE:
Nevolje u raju: Posvađali se Bred Pit i Dženifer Aniston, glumac se ponovo drogira?

Dženifer Aniston - U većini slučajeva mogu da se nasmejem na glupe medijske napise

S druge strane, takođe stižu vesti o tome da između bivših supružnika danas postoji više od prijateljstva. Izvori kažu da su njih dvoje imali iskren razgovor u kojem je glumica saopštila Bredu da je spremna da se odrekne alkohola.

Znajući da je on imao problem s tim porokom kada se rastao od Anđeline Džoli, žarko je želela da mu na ovaj način pomogne. 

Takođe, otkriveno je i kako je najpoznatiji holivudski par stupio u kontakt nakon više godina ćutanja. Prvi se javio Bred, i to nedugo po razlazu sa Džolijevom. Tada se izvinio Dženifer za sve greške koje je on napravio u njihovom braku.

Bred je danas sasvim drugačiji čovek nego što je bio dok su Džen i on nekada bili zajedno. Vrlo je sklon introspekciji i mnogo je radio na sebi poslednjih godina – rekao je njegov blizak prijatelj.

On je dodao da se ništa romantično nije dogodilo između njih, koliko je on upoznat. O spekulacijama oboje ćute, a Dženifer je tek imala komentar za svakodnevna pisanja o toj temi.

U većini slučajeva mogu da se nasmejem na glupe medijske napise zato što svakim danom postaju sve apsurdniji. Pretpostavljam da se hrane potrebama javnosti, ali trudim se da se usredsredim na posao – poručila je glumica.

NE PROPUSTITE:
Izvini Anđelina! Bred Pit i Dženifer Aniston oduševili svet, stiže devojčica!

Dženifer Aniston - Teško detinjstvo i komplikovan odnos sa majkom!

Nedavno se ipak bavila još jednom temom, što nas dovodi do drugog razloga zbog kojeg je Dženifer bila u centru pažnje.

Ona se u iskrenoj ispovesti za američki magazin „Elle“ osvrnula na teško detinjstvo i komplikovan odnos s majkom, pokojnom glumicom Nensi Do, što je mnoge iznenadilo budući da o tom segmentu svog života nikada nije govorila.

Anistonova s majkom nije govorila punih petnaest godina, čak je nije pozvala ni na venčanje s Pitom, a kontakt su ponovo uspostavile tek pred Nensinu smrt, kada joj je Dženifer oprostila sve za šta ju je krivila.

– Bila je od onih žena koje govore: „Dušo, bolje brini o sebi“, „Dušo, našminkaj se malo“ i sve te čudne fraze kojih se sećam iz detinjstva – objasnila je Dženifer svoje emotivne ožiljke, ali i istakla da sada na neki način žali što joj je to zamerala.

– Danas mi je jasno da je to govorila jer me volela. Nije znala koliko će me povrediti i koliko ću novca potrošiti da poništim posledice njenog ponašanja. Govorila je to jer je i sama tako odrasla. Mislim da je radila najbolje što je znala, borila se finansijski i pokušavala da nastavi bez supruga koji više nije bio s nama. Biti samohrana mama tokom 80-ih godina, sigurna sam da je to prilično uvrnuto – rekla je Anistonova.

Da li zbog loših uspomena ili ne, glumica je u više navrata rekla da namerno nije ostvarena kao majka, te da ne misli da zbog toga išta propušta u životu. Možda je i to bio razlog nefunkcionalnog braka sa Bredom Pitom, koji je tada Dženifer zamenio Anđelinom i s njom dobio šestoro dece.

Ako je to istina, zašto bi ovo pomirenje ikada trebalo da se desi? Šta vi mislite? 

Komentari (0)

Loading