Celebrity News

Kejt Blančet: Uz četvoro dece vreme za sebe pronalazim u zaključanom kupatilu!

Kejt Blančet: Uz četvoro dece vreme za sebe pronalazim u zaključanom kupatilu!

Novo ostvarenje slavne oskarovke Kejt Blančet “Gospođa Amerika“ govori o borbi za prava žena. S tim u vezi, otkrila je da naslednike Dašijela, Romana i Ignejšusa uči da vole i poštuju žene. Naslednicu Edit, sa druge strane, uči da drži do sebe i bude hrabra i nezavisna. 

Osim po neverovatnom glumačkom talentu i osećaju da prepozna dobru ulogu, dvostruka dobitnica Oskara Kejt Blančet izdvaja se i po tome što ne živi tipičan život holivudskih zvezda.

Slava i senzacija nikada je nisu privlačili, a budući da je rano ostala bez oca naučila je da ceni značaj skladne porodice. Sa suprugom, dramskim piscem Endruom Aptonom (54), sinovima Dašijelom Džonom (18), Romanom Robertom (15), Ignejšusom Martinom (11) i usvojenom ćerkom Edit Vivijan Patrišom (5) nastoji da živi mirno na imanju nadomak Saseksa, gde gaji domaće životinje.

Porodica je njeno skrovište u kojem se oseća najbezbednije stoga je brižljivo čuva od očiju javnosti. Ne voli selfije niti društvene mreže i sa obožavaocima komunicira jedino putem filmskih, serijskih i pozorišnih projekata. Njihova srca svojevremeno je osvojila ulogom Elizabete I u istoimenom filmu, zatim Galadrijele u trilogiji “Gospodar prstenova”, a potom i rolom Dejzi u ostvarenju “Neobični slučaj Bendžamina Batona”.

NE PROPUSTITE:
Kejt Blančet napokon pokazala preslatku ćerku svi su se složili – ona je neodoljiva! (foto)

 

Kejt Blančet - U obavezi sam da naučim sinove da se prema ženama ophode s poštovanjem!

Gotovo svaki projekat Blančetove doživeo je planetarni uspeh, a veliko interesovanje publika je pokazala i za njenu novu mini-seriju “Gospođa Amerika”, premijerno emitovanu sredinom aprila. Televizijsko ostvarenje, iza kojeg stoji kao glavna glumica i izvršni producent, bavi se istinitom pričom o borbi feministkinja sedamdesetih godina i već sada je podiglo veliku prašinu. Kejt, koja privatno naginje pomenutom pokretu, istakla je da se ovom tematikom pozabavila najviše zbog budućnosti svoje dece.

Kao majka trojice sinova, u obavezi sam da ih naučim da se prema ženama ophode s poštovanjem. Takođe, kao mama jedne devojčice, smatram da nikada nije bilo važnije da se devojkama usadi samopouzdanje, samopoštovanje, osećaj očekivanja i pravo na dostizanje kvaliteta. Nastojim da to prenesem svojoj ćerki, kao što su meni prenele mama i baka - rekla je Kejt i dodala: 

- Sećam se da je, dok sam bila tinejdžerka, bila izuzetno popularna pesma čije su reči upućivale na to da žena mora da bude dobro raspoložena kada se muž vrati s posla, da brine o njemu i ne suprotstavlja mu se. Slušala sam je u svojoj sobi, kada je mama ušla i pitala me da li stvarno želim tako da živim. Odreagovala sam burno kao svaki pubertetlija, pokušavajući da joj objasnim da je reč o običnoj pesmi, međutim kasnije sam shvatila da je njen stav bio potpuno na mestu – završila je Kejt.

NE PROPUSTITE:
Da li se slažete sa njom: Fantastičan SAVET Kejt Blanšet svim ženama

 

Kejt Blančet - Volim krišom da gledam decu kako spavaju!

Ona je danas pravi primer samostalne, odvažne, hrabre, ali nadasve uspešne porodične žene.

Iako ne želi to javno da prizna, vrlo spretno “žonglira” između obaveza supruge i majke i svetski poznate glumice.

– Zaposlena žena stalno je negde između potrebe da sledi lične i profesionalne strasti i osećaja da se prepusti i služi svojoj porodici. Često u šali volim da kažem da uz četvoro dece vreme za sebe mogu da pronađem jedino u zaključanom kupatilu. Dok im pripremim da jedu, pomognem sa zadacima i spremim uveče za krevet, ne ostane mi mnogo od dana, ali pomirila sam se sa činjenicom da mi je spavanje luksuz. Kome pa treba osmočasovni san (smeh).

- Pokazalo se, međutim, da to ima i svojih prednosti. Svesna da brzo odrastaju i da će uskoro napustiti porodični dom, što je veliki korak za jednu majku, volim krišom da ih gledam kako spavaju i fotografišem. Posle te slike upoređujem sa onima kada su bili baš mali. Problem nastaje kada mi uzmu telefon i pronađu ih. Odmah se pobune i traže da ih obrišem – kroz smeh je ispričala glumica, koja sa ocem svojih naslednika Endruom Aptonom ove godine obeležava 23 godine braka.

NE PROPUSTITE:
Orlando Blum priznao Kejt Blančet da je bio zaljubljen u nju (video)

 

Kejt Blančet - Večere udvoje ne propuštamo!

Holivudska diva i dramski pisac venčali su se nakon samo 20 dana zabavljanja. Ne kriju da su i danas ludo zaljubljeni jedno u drugo. Uprkos brojnim obavezama uvek pronađu način da se osame i uživaju u dugim razgovorima.

– Naši planovi uglavnom su usmereni na putovanja, ali se uvek nekako sve izjalovi. Zato večere udvoje ne propuštamo. Obično izaberemo neko mesto gde možemo da sednemo i razgovaramo na miru – rekla je svojevremeno Kejt.

Glumica Kejt Blančet rado eksperimentiše sa stilovima i često je možemo videti i u ekstravaganciji i u kežual stilu. Glavni akcenat daje sofisticiranosti, a haljine njen su "must have".

Pogledajte galeriju najlepših modnih stajlinga Kejt Blančet!

Komentari (0)

Loading