Celebrity News

Režim u koji se kune! Koliko je Adel trebalo godina da smrša 45 kilograma?

Režim u koji se kune! Koliko je Adel trebalo godina da smrša 45 kilograma?

Popularna pevačica Adel oduševila je javnost kada je konačno objavila slike svoje uspešne transformacije. U proteklom periodu oslabila je 45 kilograma, a sada je otkriveno i koliko godina joj je trebalo da konačno bude zadovoljna sobom! 

Pevačica Adel, godinama se mučila da skine višak kilograma. Iako je sve delovalo kao nedosanjan san, zgodna pevačica uspela je u svojoj misiji. Nekad seksi bucka, sada je postala prava mačka, a svoje tanke butine i tanak struk ponosno ističe.D

Da nije lako preko noći oslabiti 45 kilograma, pevačica Adel očigledan je primer. Godine odricanja i patnje na kraju su ipak dale odličan rezultat.

U ovoj mukotrpnoj borbi nije bila sama. Put do cilja pregurala je uz veliku pomoć porodice, ali i doktorke koja je odlučno radila s njom na njenom samopouzdanju.

NE PROPUSTITE:
Otkriveno! Ovo je dijeta pomoću koje je Adel skinula više od 40 kilograma

Kolaž od tri fotografije otkrio koliko je godina bilo potrebno da Adel smrša 45 kilograma! 

Fotografija koja je pre dva dana isplivala na "Instagramu" pokazala je Adel kroz godine, a samim tim dala i odgovor koliko joj je trebalo da oslabi.

Adel je za sedam godina postepeno mršavila, a za to joj je, pored jake volje, bila potrebna i jaka psiha.

Kako su preneli inostrani mediji, doktorka koja je sarađivala sa Adel, istakla je da pored prevelike želje za dobrim izgledom i jake volje za napornim treninzima, gubitak kilograma podstiče se i raspoloženjem.

Prema njenim rečima, veoma je važno negovati mentalno zdravlje, a još važnije, usredsrediti se samo na sebe.

Što se tiče pukog gubitka kilograma, nije sve u promeni ishrane i jelovnika i napornom vežbanju. Iako su neki smatrali da je pevačica Adel na potpuno nezdrav način izgubila kilograme, kao i da je na korak do anoreksije, doktorka koja joj je promenila život iz korena, rekla je:

- Kada je reč o gubitak kilograma, govorim svojim pacijentima da dijete i vežbanje sami po sebi u većini slučajeva neće biti dovoljni. Mnogi od njih koji su pokušali da smršaju izgubili su nekoliko kilograma, ali bi ih opet dobili natrag, ponekad i više nego što su imali. Za uspešno i trajno mršavljenje treba da se usredsredimo na sebe, a ne samo na to kako da najbrže i najlakše izgubimo na težini - objasnila je za "Us Weekly".

NE PROPUSTITE:
Adel, da li si to ti?! Pevačica se transformisala do neprepoznatljivosti! (foto)

 

View this post on Instagram

 

Adele through the years ?

A post shared by S T Y L A H O L I K (@stylaholik) on May 23, 2020 at 5:17am PDT

Komentari (0)

Loading