Celebrity News

Tragični gubitak Anabele Atijas: Ovo srce više ne kuca!

Tragični gubitak Anabele Atijas: Ovo srce više ne kuca!

Anabela Atijas pred televizijskim kamerama otkrila je kako je primila vest o strašnom gubitku. Ovi detalji rastužili su mnoge...

Vest o strašnom gubitku ostavila je traga. Lepa pevačica, Anabela Atijas, majka Lune Đogani odlučila je da pred kamerama ispriča detalje svog života koje je malo ko znao.

Svoju ispovest započela je potresnim rečima objasnivši da je nosila blizance i da je na jednoj od lekarskih kontrola iznenada saznala da je srce jedne bebe prestalo da kuca.

Spremajući se za nastup u Sarajevu 2003. godine, Anabela je saznala i druge loše vesti...

- Noć pred put u Sarajevo odlazim kod doktorke da mi da progesteron i ona mi kaže "Ni ovo drugo srce više ne kuca" - ispričala je Anabela.

NE PROPUSTITE: Njene reči će vam ODZVANJATI u ušima: Anabela Atijas otkrila kako je sa 20 godina prošla kroz PAKAO bolesti

Vest o strašnom gubitku ostavila traga - Nisam ja pobacila, srce je prestalo da kuca!

U razgovoru sa cimerima otkrila je i da je bila u četvrtom mesecu trudnoće kada se ovo dogodilo. Takođe, istakla je da je u pitanju bila degenerativna bolest.

- Nije bilo u redu nešto. Dala sam ja to posle na analizu. Bila je neka degenerativna bolest - otkrila je Atijasova i rekla:

- Nisam ja pobacila, srce je prestalo da kuca. Prvi plod koji sam ranije izgubila nije izgledao kao beba nego kao neka masa, kao da se sasušio, tako je izgledalo na ultrazvuku - rekla je pevačica.

U svom izlaganju pred televizijskim kamerama ispričala je i da nikada nije saznala pol beba...

NE PROPUSTITE: Anabela Atijas o Andreju: Osetila sam da mu se svidela druga žena

Anabela Atijas je petnaest godina bila žrtva fizičkog nasilja

Anabela Atijas je proteklih godina prošla pravu dramu i razbolela se, kako i sama kaže, zbog ćerke Lune Đogani i njenog boravka u rijalitiju.

– Zbog Lune sam dobila bolest, dijagnozu hašimoto tireoiditis. Problem sa štitnom žlezdom. Jako mi je loše, slaba sam. A zbog Gagija sam dodatno psihički loše, narušeno mi je zdravlje. Uvek sam se vraćala antidepresivima, psihijatrima. To je krenulo još tokom braka s dotičnim. Zato se ovako agresivno sada ponašam, jer je to moj način lečenja, izbacivanje besa iz sebe. Kao i sve žene koje su zlostavljane, poludim kada neko počne da maltretira mene ili maltretira moje dete – rekla je Anabela.

Zbog svađe uživo gde je njihova cela porodica ogoljena do najsitnijih detalja, Anabela oseća da je pala na najvažnijem zadatku – da bude majka. Njena najstarija ćerka Luna oprobala se kao učesnica rijalitija, što je uzdrmalo odnose u čitavoj porodici. Jedan od razloga što se Anabela razvela od supruga Andreja jeste i taj što se, kako su istakli, Anabela previše unela u Lunin rijaliti život, pa je stalno pokušavala da joj pomogne.

NE PROPUSTITE: Nakon priznanja da se razbolela zbog Lune, pevačica Anabela otkrila svoj najveći strah!

Kao majka koja se od svoje mezimice nikad nije razdvajala, imala je jaku potrebu da zaštiti svoje dete, ali kako ističe sve je otišlo u pogrešnom smeru.

– Pokušala sam da doprem do nje i da je zagrlim ispalo da hoću da je tučem. Kao zver iz njenih očiju da sam videla, rekla je da je ostavim na miru, skamenila sam se i to je bio kraj. Smatrala sam da više ne treba da se približavam. Zna se ko je majka, ko ćerka. Ja bih se sto puta izvinila svojoj majci, pozvala je, rekala da sam kriva i kad nisam, to je tako normalno. Ali shvatila sam da je Luna srećna ovako, da je to lakše i bolje za nju. Meni je teško jer sam došla ovde poslednja, nisam usamljena, ljudi mi prilaze, ali dosadna sam sama sebi da patetišem, kako drugi kažu, to je moj bol – rekla je Anabela Atijas i dodala:

– Mnogo toga sam prošla u životu, ali na ovo nisam spremna. Osećam se poniženo, ovo je moj najveći životni neuspeh, ne znam kako da ostanem bez suza. Neću da joj kažem da će videti kad bude majka, da će joj se vratiti. Ne želim da oseti ni milioniti deo onoga što ja osećam. To je moj neuspeh, osećam se da sam pala na tom zadatku. Ostaneš bez majke, oca, babe, dede, muž, ljubav se desi i prođe, ali u decu nikad nisam sumnjala. Uvek sam se grabila za neku porodicu i mislila sam da nas četiri niko i ništa ne može da uzdrma. Da ćemo uvek naći način da jedna drugu ne povredimo. Bolje da sam umrla nego što sam ovo doživela – ispričala je Anabea kroz suze, prenosi "Srpski telegraf".

NE PROPUSTITE: Đole Đogani s knedlom u grlu govori o bratu: Žao mi je Gagija

Anabela Atijas još uvek boravi u rijalitiju "Zadruga". Bori se za svoje dete, za istinu, bol koju je skrivala petnaest godina otkrila je celoj naciji.

Komentari (0)

Loading