Celebrity News

Lidija Vukićević oštro o Anabeli: Kada majka poklekne, deca stradaju

Lidija Vukićević oštro o Anabeli: Kada majka poklekne, deca stradaju

story

Lidija Vukićević oštro je osudila Anabelu Atijas

Koliko je teško sakriti intimu pred kamerama koje su uključene 24 časa, postalo je sasvim jasno kada su rijaliti formati postali popularni i u Srbiji.

Neki učesnici su se pokajali što su pristali da izlože svoj život širokom auditorijumu, a porodica o kojoj se mnogi govori svakako je porodica Đogani.

Iako su svađe između majki i ćerki ne tako retke, rasprave ostaju iza zatvorenih vrata, a Anabela i Luna nisu uspele da svoje nesuglasice drže pod kontrolom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anabela Atijas (@jednajeanabela) дана 30. Мар 2020. у 12:57 PDT

Pročitajte: Anabela Atijas i Luna Đogani -Gledaj majku, biraj ćerku

 O njihovim raspravama se naveliko govori, a glumica Lidija Vukićević stala je na Luninu stranu, jer smatra da je Anabela svojim postupcima pokazala da je loša majka.  

Iako mnogi misle da rijaliti programi ničemu ne mogu da nas nauče, Lidija Vukićević smatra drugačije.

– Iz svega ima nešto da se nauči, pa i iz „Zadruge”. Imam dovoljno slobodnog vremena i zanimljivo mi je da gledam. Smatram da Anabela nije trebalo da ulazi u rijaliti, jer se pokazala kao loša majka! Žao mi je Lune – istakla je glumica.

Kada je pre dve godine Luna priznala da gaji emocije prema oženjenom muškarcu, isprovocirala je konzervativni deo javnosti. U njenu odbranu prvo je stala majka Anabela. Nju je javnost do tada doživljavala kao nežnu i krhku, a onda se prvi put pokazala kao borbena žena koja je u stanju da se bez zadrške suoči sa svim neistomišljenicima kako bi pomogla svom detetu.

– Oduvek sam slušala priče kako je žena za svoje dete u stanju i voz da zaustavi, ali mi je to, iako sam majka troje dece, uvek bilo nekako nerealno. Sve do pre nekoliko dana, kada sam se u to lično uverila. Dotakli su mi tačku koja je izazvala snagu koja se zaista može meriti s pomenutim opisom. Da, za svoju decu i voz bih zaustavila – rekla je Anabela za „Hello!”, kada je u njenom životu došlo do prelomnog trenutka – od mekušca je postala lavica.

Lidija je osudila iznošenje porodičnih problema u javnost i istakla da su Anabela i Gagi svojoj ćerki natovarili previše problema.  

– Te stvari se ne iznose javno. To mi je užasno! Mislila sam da je cilj Anabelinog ulaska u „Zadrugu” bio da spreči Lunu da ima intimne odnose pred kamerama. Kad je rekla da je ušla u rijaliti da opere sebe, šokirala sam se! Kakva je to majka?! Luni tamo nisu potrebni ni otac ni majka, dovoljno su joj muka zadali u životu. Smatram da majka određuje sudbinu deteta. Porodica propada kada oslabi majka, a ne otac – rekla je glumica za „Informer”, pa dodala:

PROČITAJTE: Nakon priznanja da se razbolela zbog Lune, pevačica Anabela otkrila svoj najveći strah!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) дана 15. Апр 2020. у 12:10 PDT

Pročitajte: Sve pršti od luksuza- Glumica Lidija Vukićević pokazala dom koji ostavlja bez daha!

– Onog trenutka kada majka poklekne, deca stradaju. Anabela je u nekoliko navrata pitala Gagija: „Gde si bio kad je trebalo da se plati deci školovanje, kad je trebalo da se operišu...” Ja nikad nisam pitala takve stvari bivšeg supruga! Sve sam preuzela na sebe onog trenutka kada sam se razvela. Nisam mu govorila: „Uzmi sinove, moram na predstavu”. Vodila sam ih sa sobom! Nekad su bili iza scene, nekad u garderobi, nekad u publici, ali su bili stalno pored mene – rekla je Lidija.

Komentari (0)

Loading